ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φώτης Διδασκάλου (Αντιπεριφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ. Πελοποννήσου) στηρίζει τον Βασίλη Σιδέρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. |
Αγαπητοί συμπολίτες του Νομού Αργολίδος,

 Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω αυτής της γραπτής ανακοίνωσης με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την επερχόμενη προσφυγή στις κάλπες στις 20 του Σεπτέμβρη. Γνωρίζεται καλά ότι μετείχα στις προηγούμενες εθνικές εκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ως υποψήφιος βουλευτής Αργολίδος. Δυστυχώς το κόμμα μας δεν κατάφερε να επανακτήσει την κοινοβουλευτική του παρουσία, αφού το εκλογικό σώμα παραπλανήθηκε για άλλη μια φορά και αντί να επιστρέψει στο σπίτι του (τον ΛΑΟΣ), χαράμισε τις πατριωτικές ψήφους σε τυχοδιωκτικούς πολιτικούς σχηματισμούς.

Δεν έχει ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τον Ιανουάριο που έγραφα και φώναζα σε όλα τα μέσα επικοινωνίας, ότι «η χειρότερη βουλή εν απουσία του ΛΑΟΣ αυτοδιελύθη», όπως ακριβώς έγινε και τώρα, επτά μήνες μετά. Το δις εξ αμαρτείν….

Πολλοί με ρωτάτε τι στάση θα κρατήσω. Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, και πάντοτε σκέπτομαι μεγαλοφώνως… ΑΠΑΝΤΩ :

Όποτε μας καλεί η πατρίδα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να την υπακούμε, ακόμα και αν διαφωνούμε, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι κάνει λάθος, όπως μας δίδαξε ο μέγας της παγκοσμίου διανοήσεως, φιλόσοφος και Έλλην πρόγονός μας Σωκράτης.

Αν και διαφωνώ με τις στημένες εκλογές, με τα κόμματα, με τον τρόπο που γίνονται, με την ζημία που θα υποστεί και πάλι ο πολίτης και αφού με όλα τα μέσα (εντός συνταγματικού πλαισίου), δεν μπορέσαμε να τις αποτρέψουμε, ούτε αυτές, ούτε και την «δημοκρατική ΔΙΑΠΛΟΚΗ» που τις ακολουθεί, θα αναγκαστώ να πάω να ψηφίσω και να διαλέξω από τα υπάρχοντα κόμματα το «μη χείρων βέλτιστον». Θεωρώ ότι είναι προτιμότερος ένας κακός νόμος, παρα μια κοινωνία ζούγκλα, άναρχη δίχως νομοθεσία.

Ο ΛΑΟΣ δεν κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές.

Ο μόνος φίλος που μπορώ να ξεχωρίσω από τις λίστες των κομμάτων, είναι ο Βασίλης Σιδέρης που βρίσκεται στην 2η θέση στη λίστα της Ν.Δ. Πρόκειται για έναν εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη Πελλοπονήσου, έναν άξιο επιστήμονα που γνωρίζει την καθημερινότητα, που ασχολείται με τον αθλητισμό και την υγεία, βοηθώντας σωματεία και φίλους ακόμα και πολιτικούς του αντιπάλους όπως εξ άλλου είναι και ο γράφων.

Καλώ λοιπόν, όλους μου τους φίλους σε αυτές τις εκλογές, να εμπιστευτούν την διαχείριση της καταστροφής που υφιστάμεθα σε όλους τους τομείς, στη Ν.Δ και όχι στην αριστερά που ποτέ δεν πίστεψε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο κράτος, στο Έθνος. Μακάρι πρώτη δύναμη στην Ελλάδα η Ν.Δ, και όχι ο ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α όπως έχει πει κι ο πρόεδρός μας από τηλεοράσεως ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μακάρι δύο έδρες της Ν.Δ στην Αργολίδα, να εκλεγεί και ένας φίλος βουλευτής απ την παράταξη αυτή, που να ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και να ΖΕΙ ανάμεσά μας.

Εμείς ως ΛΑ.Ο.Σ. υπάρχουμε, οργανωνόμαστε, ανανεωνόμαστε και θα μας βρείτε και πάλι ΔΙΠΛΑ σας. Σε ότι είπαμε, δικαιωθήκαμε, εδώ και 15 χρόνια τώρα …

Με τιμή,

Διδασκάλου Φώτης,
(Αντιπεριφερειάρχης Πελ/νήσου ΛΑΟΣ )
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ