ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για το "Μπροστά" του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. | |
 Στην έναρξη αυτής της σύντομης προεκλογικής περιόδου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ απευθύνονται στους πολίτες με το ίδιο σύνθημα : Τους καλούν να πάνε μαζί τους ‘’ΜΠΡΟΣΤΑ’’. Ο Καζαντζάκης υποστήριζε ότι οι ιδέες παίρνουν το μπόι αυτού που τις κουβαλάει. 

Μπορούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ να σηκώσουν το βάρος της αναγκαίας φυγής προς τα εμπρός και να εκφράσουν πολιτικά και κυβερνητικά την ανάγκη προοδευτικών μεταρρυθμίσεων; Το πρόσφατο παρελθόν αποδεικνύει ότι το κοινό τους σύνθημα είναι κενό ουσιαστικού περιεχομένου: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με την Άκρα Δεξιά των ΑΝΕΛ οδήγησε μέσα σε 7 μόλις μήνες την Ελλάδα πολύ ΠΙΣΩ ! 

Το Ευρωπαϊκό κεκτημένο της χώρας κινδύνευσε όσο ποτέ άλλοτε τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς βρέθηκε ουσιαστικά με το ένα πόδι εκτός ευρώ και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η οικονομία επέστρεψε στην ύφεση. Παρακολουθήσαμε πανηγύρια απριλιανής εμπνεύσεως και αισθητικής. Στην Παιδεία, παρακολουθήσαμε την καταστροφική πολιτική Μπαλτά, που απεχθάνεται κάθε σύγχρονο εκπαιδευτικό μέσο. Είδαμε την κα Κωνσταντοπούλου να μετατρέπει το Ναό της Δημοκρατίας σε κάτι που θύμιζε χώρους άσκησης εξουσίας προσφιλών της καθεστώτων του εξωτερικού, με αυταρχισμό και δικτατορικές πρακτικές, όπως η μετατροπή του καναλιού της Βουλής σε κανάλι προσωπικής προβολής και προπαγάνδας. 

Η πορεία αυτή φέρει τη σφραγίδα Τσίπρα, καθώς οι προσωπικές του επιλογές σε πολιτικές και πρόσωπα οδήγησαν τη χώρα ΠΙΣΩ ! Η ΝΔ, ακόμη δεν έχει κάνει την αυτοκριτική της για την καταστροφική πενταετία Καραμανλή που οδήγησε στο πρώτο Μνημόνιο. Αξίζει να δει κανείς την κατάσταση στην οποία παρέλαβε τη Ελλάδα το 2004 από το ΠΑΣΟΚ και την κατάσταση στην οποία την παρέδωσε το 2009. Φυσικά, οπισθοδρόμηση στην πορεία εξόδου από την κρίση υπήρξε και η αντιμνημονιακή περίοδος Σαμαρά 2010-2011, όπου ενώ το ΠΑΣΟΚ πάλευε να σύρει το κάρο που άφησε στη λάσπη ο Καραμανλής, η ΝΔ είχε αυτοαναγορευθεί σε βασικό πυλώνα του εθνολαϊκιστικού μετώπου. 

Επομένως, το ‘’ΜΠΡΟΣΤΑ’’ είναι μία γαλάζια –ροζ πομφόλυγα . Ο πολίτης που πραγματικά αναγνωρίζει την αναγκαιότητα μίας προοδευτικής πολίτικης που θα δώσει ώθηση στην οικονομία και στην κοινωνία να προχωρήσουν δυναμικά ΜΠΡΟΣΤΑ, γνωρίζει ότι από την αρχή της κρίσης, μόνο το ΠΑΣΟΚ του είπε την αλήθεια. Μόνο το ΠΑΣΟΚ, επέμεινε σταθερά στις δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις για να σωθεί η χώρα από την άτακτη χρεοκοπία και τη διεθνή απομόνωση. Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ δικαιώνεται. Η δε καρικατούρα δικομματισμού που προσπαθούν να πλασάρουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ δεν πείθει τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Συμπαράταξη, δυναμώνει η τρίτη προοδευτική δύναμη της ευθύνης!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ