ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Βασίλης Σιδέρης: Η Νέα Δημοκρατία είναι μονόδρομος για τους αγρότες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | | |
 Στο περιβόητο πρόγραμμα Θεσ/νικης ο κ. Τσίπρας δήλωνε πως θα σκίσει τα μνημόνια και θα εφαρμόσει πολιτική ενάντια στη λιτότητα. Κινητήριος μοχλός του κυβερνητικού του πλάνου θα ήταν η ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας. Και δυστυχώς φτάσαμε στο επαίσχυντο σημείο η ελληνική αγροτιά να δέχεται χαριστική βολή, με τα επώδυνα μέτρα που θέλει να της επιβάλλει η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. 

Με την φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, με τον τετραπλασιασμό των εισφορών στον ΟΓΑ, με την αύξηση προκαταβολής φόρου αλλά και την φορολογική εξομοίωση των ετεροεπαγγελματιών με τους κατεξοχήν αγρότες, θα θέλαμε κάποιο στέλεχος (από τα εναπομείναντα) του ΣΥΡΙΖΑ να μας απαντήσει, τί περιθώρια ανάπτυξης αφήνουν στον αγρότη. Προσωπική μου άποψη είναι πως όταν “στραγγαλίζεις” την ίδια σου την παραγωγή και έναν από τους μεγαλύτερους κλάδους απασχόλησης της χώρας, μόνο επικίνδυνος μπορείς να θεωρηθείς και πρέπει να απομακρυνθείς άμεσα.

Αυτές οι τεράστιες αδικίες πρέπει να σταματήσουν όσο είναι νωρίς. Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία με τον πρόεδρό της Β.Μεϊμαράκη δήλωσε ότι αυτά τα μέτρα δεν πρόκειται να ψηφιστούν στο ελληνικό κοινοβούλιο από την κοινοβουλευτική μας ομάδα.

Η οικονομία της Αργολίδας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αγροτική παραγωγή. Η Νέα Δημοκρατία κρατώντας τη χώρα σε Ευρωπαϊκή πορεία, χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τα προγράμματα που στηρίζουν τις ελληνικές καλλιέργειες στοχεύουμε στη δημιουργία ενός πλαισίου στήριξης για τους αγρότες και ειδικότερα για τους νέους μακρυά από αυτά τα άδικα μέτρα. Έχοντας δώσει μάχες για τους παραγωγούς του τόπου μας και όχι ψεύτικες υποσχέσεις, μπορούμε να εγγυηθούμε ομαλότητα και ανάπτυξη.

Βασίλης Σιδέρης
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
Νέας Δημοκρατίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ