ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί στη Νέα Κίο ψηφίζω ΠΑΣΟΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. | |
Φίλες και Φίλοι,

 Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τις εκλογές. Τις αιφνιδιαστικές και μη απαραίτητες για την χώρα αυτή την χρονική στιγμή αλλά και τις κρισιμότερες ίσως εκλογές της μεταπολίτευσης. Η οικονομική κρίση και οι σοβαρές συνέπειές της φορτίζουν τους πολίτες και τους οδηγούν στην κάλπη οργισμένους, απογοητευμένους με διάθεση πολλές φορές εκδίκησης πολιτικών φορέων και πολιτικών που θεωρούν υπεύθυνους για την κατάστασή τους. Αναμφίβολα δικαιολογημένα.
Οι εκλογές όμως δεν μπορούν να είναι διαδικασία εκφόρτισης του θυμού και της απογοήτευσης. Το αποτέλεσμά τους καθορίζει το αύριο και την δυνατότητα να αλλάξει ότι κακό και επώδυνο στην χώρα.

Η ψήφος μας πρέπει να είναι θετική, να εκφράζει την προτίμηση μας σε ότι πιστεύουμε πως μπορεί ακόμη να βελτιώσει να επηρεάσει τα πράγματα. Πρέπει να περάσει από την ζυγαριά της λογικής, της κρίσης της συμπεριφοράς των προσώπων και των πολιτικών φορέων που μέχρι σήμερα διαχειρίστηκαν τα γενικά ζητήματα αλλά κυρίως τα ζητήματα και τις ανάγκες του τόπου μας.

Η Νέα Κίος διαχρονικά ταγμένη στον Δημοκρατικό χώρο έδωσε συντριπτική πλειοψηφία από το 1981 στο ΠΑΣΟΚ σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες στην τοπική αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αυτό πέρα από την ιδεολογική τοποθέτηση και θέση των κατοίκων της Κίου ήταν αποτέλεσμα και του γεγονότος ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και οι τοπικοί Βουλευτές υποστήριξαν πάντα και ενίσχυσαν κάθε τεκμηριωμένη και καλά σχεδιασμένη πρόταση των πολιτών και της δημοτικής αρχής.

Έτσι ο τόπος άλλαξε την περίοδο της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όψη και έγινε πόλη πρότυπο σε υποδομές και δράσεις αποτελώντας παράδειγμα για την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο. Έδωσε ποιότητα στην ζωή των κατοίκων, αξία στον τόπο, κίνηση στην τοπική αγορά.

Ας θυμηθούμε τι προσέφερε το ΠΑΣΟΚ στη Ν. Κίο:

1) Κατασκευή και λειτουργία του Αποχετευτικού συστήματος που άλλαξε την ζωή των κατοίκων.

2) Δημιουργία της Κοινοτικής τότε επιχείρησης και κατασκευή του συγκροτήματος των Καταστημάτων και Διαμερισμάτων στην Κεντρική Πλατεία.

3) Αποδοχή του αιτήματος της τότε Κοινοτικής αρχής και παραμονή της Νέας Κίου ως αυτόνομου Δήμου κατά την εφαρμογή του σχεδίου Καποδίστριας.

4) Κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου και αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης.

5) Κατασκευή του κλειστού Γηπέδου-Γυμναστηρίου.

6) Κατασκευή της κεντρικής πλατείας και δημιουργία των μεγάλων πάρκων της πόλης

7) Δημιουργία του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

8) Ασφαλτοστρώσεις όλων των οδών της πόλης και των βασικών αγροτικών δρόμων.

9) Έργο αποστράγγισης της χαμηλής ζώνης.

10) Ξήλωμα των αμιαντοσωλήνων και κατασκευή σύγχρονου υδατόπυργου και δικτύου ύδρευσης.

11) Κατασκευή του νέου δρόμου Κίου Άργους.

12) Παραχώρηση από το δημόσιο 7 ακινήτων του Υπουργείου Γεωργίας και Οικονομικών στον Δήμο Νέας Κίου.

13) Χρηματοδότηση της αναβάθμισης και της επέκτασης του Λαογραφικού Μουσείου.

14) Παραχώρηση του κτήματος και κατασκευή στο Φυτώριο του νέου Αθλητικού Κέντρου.

15) Κατασκευή στο παλιό γήπεδο των γηπέδων 5χ5.

16) Κατασκευή και διαμόρφωση της εξέδρας.

17) Υλοποίηση έργων του ΕΠΠΕΡ στην παραλία.

18) Αναβάθμιση και προσθήκη 1ου ορόφου στο Δημοτικό σχολείο.

19) Δημιουργία και κατασκευή του Γυμνασίου.

20) Δημιουργία και λειτουργία του Παιδικού Σταθμού, του ΚΔΑΠ και της Μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας (16 θέσεις εργασίας από το 2000 έως σήμερα).

21) Δημιουργία και λειτουργία του ΚΕΠ.

22) Σημαντική ενίσχυση και χρηματοδότηση των δράσεων και του έργου συνολικά των πολιτιστικών μας συλλόγων.

Έργα πνοής πολλών δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ που άλλαξαν ριζικά την πόλη και την ζωή των κατοίκων της.

Όμως η γενική δυσαρέσκεια έπληξε και το ΠΑΣΟΚ στην Νέα Κίο. Εκλογικά η προτίμηση των πολιτών μειώθηκε δραματικά. Αποδείχτηκε όμως πια πως οι επιλογές της Κυβέρνησής του σε σχέση με το μέλλον της Χώρας, που τόσο του κόστισαν πολιτικά, ήταν μονόδρομος.

Τα σκληρά μέτρα και το τρίτο και χειρότερο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξαν ότι αν όλοι στήριζαν την προσπάθεια της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 2010 ο τόπος θα ζούσε σαφώς πολύ καλλίτερες μέρες σήμερα.

Το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη εξακολουθεί να είναι παράγοντας πολιτικής σταθερότητας και ανάκαμψης της Χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ σαν πολιτικός χώρος που έχει συνδεθεί απόλυτα με την ανάπτυξη της Νέας Κίου μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει η πολιτική επιλογή των πολιτών της.

Οι πολίτες της Νέας Κίου δεν πρέπει να επιτρέψουν ο τρίτος βουλευτής της Αργολίδας να προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή.

Οι πολίτες της Νέας Κίου θα δώσουν το βροντερό παρόν στηρίζοντας το δημοκρατικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Η βαθειά Δημοκρατική συνείδηση των κατοίκων της Νέας Κίου και η γνώση των όσων έχουν γίνει σ΄αυτό τον τόπο θα γείρουν και ΠΑΛΙ την ζυγαριά στην κρίσιμη επιλογή:

ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ