ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Β. Σιδέρης: Ποιος φταίει για τα capital controls κ. Τσίπρα;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. | | |
 Δυστυχώς έπρεπε να περάσουν οχτώ καταστροφικοί για την πατρίδα μας μήνες, για να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες πολίτες, ότι τα παχιά λόγια και οι εύκολες λύσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Ούτε ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε, ούτε ήρθαν επενδύσεις στη χώρα μας, ούτε αυξήθηκε το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, ούτε η ανεργία μειώθηκε. Παράλληλα το μεταναστευτικό πρόβλημα έχει αγγίξει το ζενίθ λόγω της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία άφησε έρμαια των δουλεμπόρων τα ακριτικά νησιά, αφού κατά δήλωσή του ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε την ύπαρξη θαλάσσιων συνόρων.

Και μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα προβλημάτων, ήρθαν και οι κεφαλαιακοί έλεγχοι, να καταπνίξουν κάθε προσπάθεια οικονομικής συνδιαλλαγής. Αλήθεια κύριε Τσίπρα πως νιώθετε όταν υπερήλικες στέκονται με τις ώρες στην ουρά της τράπεζας για να πάρουν τον μισθό τους; Όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να πληρώσουν τα φάρμακά ή τις ιατρικές τους εξετάσεις λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων. Πώς νιώθετε με τα προβλήματα που προκαλέσατε στον εμπορικό κλάδο της χώρας; Πώς θα ανταμείψετε τους Έλληνες καταθέτες για την ψυχολογική πίεση που έχουν υποστεί;

Εσείς που διακηρύσσατε πριν λίγους μήνες την κοινωνική ευημερία, φέρατε τη χώρα σε τριτοκοσμικές καταστάσεις. Το να κάνεις λάθη στην πολιτική είναι λογικό, αλάνθαστος είναι μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Αλλά το να “τζογάρεις” το μέλλον ενός ολόκληρου έθνους για εσωκομματικά καπρίτσια, ισοδυναμεί με προδοσία. Οδηγείτε μια χώρα με την μεγαλύτερη οικονομική ύφεση στη σύγχρονη ιστορία της, σε τρίτη κατά σειρά εκλογική διαδικασία μέσα στο ίδιο έτος. Μόνο που αυτή τη φορά ο λαός κατάλαβε ποιοι ψεύδονται και ποιοι είναι ειλικρινείς. Χρειαζόμαστε σταθερότητα και ασφάλεια. Κάτι που αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορείτε να παρέχετε στον Ελληνικό λαό.

Βασίλης Σιδέρης
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
Νέας Δημοκρατίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ