ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

O Γιώργος Γαλέος ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα από τον Αχλαδόκαμπο - Επισκέφθηκε την Ασίνη και το Δρέπανο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. | | |
 Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, στην Αργολίδα, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, με ένα διπλό στόχο, όπως ο ίδιος δηλώνει. «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θα προσπαθήσει να αυξήσει τις ψήφους που έλαβε τον Ιανουάριο, στην Αργολίδα, όπως άλλωστε περιμένουμε ότι θα συμβεί και σε όλη την Ελλάδα. 

Οι επαφές που κάνω με τον κόσμο με κάνουν να πιστεύω ότι θα το επιτύχουμε. Με την στήριξη των Αργολιδέων θα διατηρήσουμε την έδρα της Αργολίδας και αναβαπτισμένος με την εμπιστοσύνη των πολιτών θα ριχτώ, μαζί με τους συναδέλφους μου στη μάχη για να μην εφαρμοσθούν τα επώδυνα μέτρα του 3ου μνημονίου που ψήφισαν τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού»

Στον Αχλαδόκαμπο, τον οποίο επισκέφθηκε την Κυριακή 30 Αυγούστου, συνομίλησε με κατοίκους, στην ταβέρνα του Λόντου, στο καφενείο του Γιωργάλα και στο καφενείο του Κυριάκου, σχετικά με τη άγρια φορολόγηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων, που έχει συμφωνηθεί από τα 5 μνημονιακά κόμματα και απλώς δεν το ανακοινώνουν λόγω των εκλογών.

Στην Ασίνη και στο Δρέπανο, όπου πήγε χθες, Δευτέρα 31 Αυγούστου, οι κάτοικοι τον ρωτούσαν για τις επιβαρύνσεις που θα επιβληθούν λόγω του 3ου μνημονίου.

Ο Γιώργος Γαλέος, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιστράτηγο ε.α. κ. Αργύρη Αντωνόπουλο, μετά την περιοδεία του δήλωσε.

«Διαπιστώνω καθημερινά ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τι τον περιμένει. Η αγωνία των επαγγελματιών είναι εύλογη και δικαιολογημένη. Τα μέτρα που ψήφισαν οι κ.κ. Τσίπρας, Καμμένος, Μεϊμαράκης, Θεοδωράκης και η κα Γεννηματά, είναι καταστροφικά για ένα μικρό επαγγελματία. Στην πραγματικότητα θα οδηγήσουν πολλά μαγαζιά σε κλείσιμο, πολλούς επαγγελματίες σε απώλεια της σύνταξής τους και την οικονομία των μικρών πόλεων σε μαρασμό».

Ο Οικονομολόγος υποψήφιος της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι: «Τα μέτρα δεν βγαίνουν. Η Χρυσή Αυγή, με τη δύναμη που θα μας δώσετε με την ψήφο σας, θα αγωνιστεί να τα μπλοκάρει».



ΓΑΛΕΟΣ: «Να απαντήσουμε στα μνημονιακά κόμματα φέρνοντας ο καθένας, έναν ακόμη ψηφοφόρο στην Χρυσή Αυγή»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ