ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

10ο Επετειακό Ράλλυ Δαναών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | |
 To Σάββατο 31Οκτωβρίου ξεκινά ένας από τους πιο φημισμένους αγώνες στο χώρο του Κλασσικού Αυτοκινήτου ο οποίος διοργανώνεται ανελλιπώς από το έτος 2006.

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την ΚΕΔΑΜ και την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών, το «10ο Πολιτιστικό-Ιστορικό Ράλλυ Δαναών το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 .

Ο AC3 φιλοδοξεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες 2 ημέρες απολαυστικής οδήγησης σε όμορφες ασφάλτινες ορεινές και παραθαλάσσιες διαδρομές της Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, εγνωσμένης απολαυστικής οδήγησης . Τα πληρώματα θα ΄΄ταξιδέψουν΄΄ με εικόνες από φθινοπωρινά τοπία, σε συνδυασμό με την ζητούμενη ακρίβεια των Ειδικών Δοκιμασιών που θα καθορίσουν τους διακριθέντες.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 37 κλασσικά- Ιστορικά Αυτοκίνητα από Αττική, Αρκαδία, Κορινθία και Αργολίδα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, πως ο AC3 έχει την δυνατότητα να διοργανώνει άρτιες εκδηλώσεις και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στους Στρατώνες Καποδίστρια. Εκεί η παρουσία των αυτοκινήτων θα λειτουργήσει ως στατική έκθεση (09:00-10:45 και 13:30-16:00), έτσι ώστε οι λάτρεις του κλασσικού και του διαχρονικού να έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα και να συνομιλήσουν με τα πληρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του AC3, www.ac3.gr, Εκδηλώσεις, Photo album και στο facebook:https://www.facebook.com/pages/AC3/78582657598
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ