ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Σε κλειστό νυχτερινό κλαμπ η φυτεία χασίς με τα 1200 δέντρα στο Ναύπλιο - Εντοπίστηκε μεγαλύτερη φυτεία του ίδιου κυκλώματος στην Φθιώτιδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 μ.μ. | |
 Εκτός από την τεράστια φυτεία με τα 1224 δέντρα που είχε στηθεί μέσα σε παλιό νυχτερινό κεντρο διασκέδασης στο Ναύπλιο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εντοπίστηκε και άλλη μία ακόμα πιο μεγάλη φυτεία του ίδιου κυκλώματος στην Φθιώτιδα, για την οποία η καταμέτρηση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η εξάρθρωση μίας από τις μεγαλύτερες σπείρες καλλιέργειας και διακίνησης υδροπονικής κάνναβης υψηλής ποιότητας στη χώρα μας.

Η φυτεία που εντοπίστηκε στο Ναύπλιο είχε στηθεί από δύο Κροάτες που νοίκιασαν πριν 1,5 μήνα ένα παλιό νυχτερινό κλαμπ, δήθεν για να το ξανανοίξουν ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και μέσα άπλωσαν σε όλο τον χώρο την φυτεία τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, από τις έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών που βρίσκονται σε εξέλιξη, εντοπίστηκε λίγο νωρίτερα, άλλη μία ακόμα μεγαλύτερη φυτεία στην Φθιώτιδα από μέλη του ίδιου κυκλώματος.

Η περίπτωση στο Ναύπλιο έγινε αντιληπτή, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε την προσοχή των ανθρώπων που έδωσαν την πληροφορία στις αρχές, το γεγονός ότι οι Κροάτες, ενώ είχαν νοικιάσει τον συγκεκριμένα χώρο δήθεν για να τον ξανανοίξουν ως κλαμπ, οι αυτόπτες μάρτυρες έβλεπαν καθημερινά φορτηγά να ξεφορτώνουν χώμα και λιπάσματα στον χώρο, που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν από τις δήθεν εργασίες ανακαίνισης που γίνονταν αυτόν τον 1,5 μήνα… στον χώρο.

Σήμερα και μεσημεριανές ώρες, άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μαζί με συναδέλφους τους από άλλες Υπηρεσίες, εντόπισαν μία ακόμα μεγαλύτερη αντίστοιχη φυτεία καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης πιθανόν από μέλη του ίδιου κυκλώματος, αυτή την φορά στην Φθιώτιδα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η καταμέτρηση των δενδρυλλίων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ενδεχομένως να ξεπεράσει τα 2.000 δενδρύλλια! Ο αριθμός των συλληφθέντων από την δεύτερη αστυνομική επιχείρηση στην Φθιώτιδα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ οι έρευνες για αυτή την περίπτωση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πληροφορίες και από το News247.gr 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ