ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

14 -15 Νοεμβρίου το 9ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. |
 Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών διοργανώνεται για 9η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Ναυπλίου 14 έως 15 Νοεμβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-Φού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και σε συνεργασία με τον (ΔΟΠΠΑΤ).Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Τουρισμού και περιβάλλοντος του Δ. Ναυπλίου.

Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα του πρωταθλήματος, περιλαμβάνει κατηγορίες Taolu, semi contact, Αγωνιστική Αυτοάμυνα, lightContact και kick Light.

Το μήνυμα στο φετινό Παλαμήδειο είναι «Γίνε κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών»! Οι εθελοντές του Συλλόγου «Δεσμοί Αίματος», σε συνεργασία με το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», θα βρίσκονται και τις δύο ημέρες του πρωταθλήματος για να ενημερώνουν & να εγγράφουν νέους εθελοντές .

Θετική ήταν η απάντηση, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, για συμμετοχή της στο “ 9o Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών “. Η παρουσία τους θα είναι καταλυτική στην έκβαση της διοργάνωσης.

Κύπρος η πρώτη διεθνής συμμετοχή στο 9 Παλαμήδειο

Aπό την Κύπρο έρχεται η πρώτη διεθνής συμμετοχή στο 9 Παλαμήδειο. Συγκεκριμένα H σχολή WUSHOU SANDA του Μάριου Γερολεμίδη θα συμμετέχει με πολυμελής αποστολή στα Ταολου και στο Qinda.

Ευχαριστούμε, τους φίλους επιχειρηματίες που στηρίζουν την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά τους φίλους /ες Εθελοντές και εθελόντριες που εργάζονται εδώ και πολλές ημέρες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και καλή διαμονή στην πόλη μας .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ