ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Σούπερ-γιοτ με... υποβρύχιο σκάφος το 2016 θα προσεγγίζει το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:26:00 μ.μ. | |
 Το Ναύπλιο περιλαμβάνεται στα δρομολόγια που θα εκτελεί από το 2016 έως και τις αρχές του 2018 το γιοτ που πρόκειται να αποκτήσει η εταιρία κρουαζιέρας Crystal Cruises, Crystal Esprit. Το πολυτελές Crystal Esprit θα έχει χωρητικότητα 62 επιβατών και θα ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια τον προσεχή Νοέμβριο. Διαθέτει σκάφος 32 ποδιών με τζετ σκι, καγιάκ και ένα υποβρύχιο που μπορεί να μεταφέρει έως 2 άτομα.

Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιεί δρομολόγια στις Σεϋχέλλες, στο Ντουμπάι και την Αδριατική, ενώ θα επισκεφθεί περιοχές όπως η Ελλάδα, η Κροατία, η Βενετία και το Μαυροβούνιο.
Για το 2016 και το 2017 καθώς και τις αρχές του 2018, το δρομολόγιο με ελληνικό ενδιαφέρον είναι το εξής: Ντουμπρόβνικ | Αθήνα - Κοτορ, Μαυρορούνιο, Κέρκυρα, Πάργα, Ιτέα, Ύδρα και Ναύπλιο.

Το brand υπό το οποίο θα λειτουργήσει το γιοτ θα λέγεται Crystal Yacht Cruises και η εταιρία σκόπευε να αποκτήσει κι άλλα γιοτ στο μέλλον.

Η προσθήκη του Crystal Esprit γίνεται στο πλαίσιο μιας ευρείας επέκτασης των δραστηριοτήτων της Crystal Cruises, η οποία περιλαμβάνει 3 νέα κρουαζιερόπλοια, την είσοδο της εταιρίας στο γιότινγκ και στην αναπτυσσόμενη αγορά κρουαζιέρας σε ποτάμι.


Επίσης, η Crystal αναμένεται να προβεί στην αγορά ενός Boeing 787 Dreamliner, το οποίο θα μεταφέρει τους πελάτες της σε πολυτελή ταξιδιωτικά προγράμματα. Το αεροσκάφος έχει δυναμικότητα 60 επιβατών και θα διαθέτει όλους τους τύπους θέσεων, ενώ θα προσφέρει και "πολυδάπανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ