ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

«24 Ώρες Ελλάδα» αυτό το Σαββατοκύριακο σε διαδρομές της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | |
Αυτό το Σαββατοκύριακο, 68 ιστορικά μοντέλα θα κινηθούν στον ρυθμό του αγώνα «24 Ώρες Ελλάδα», του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ), σε όμορφες διαδρομές στην Πελοπόννησο.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου στο λιμάνι της Κορίνθου. Οι θεατές θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία να απολαύσουν αμέσως μετά τα 68 πληρώματα εν δράσει, στην υπερειδική που έχει διαμορφωθεί στον χώρο του λιμανιού. Ο αγώνας θα τερματίσει στον ίδιο χώρο μετά από 24 ώρες, και αφού τα αυτοκίνητα θα έχουν διανύσει περίπου 750 km σε επαρχιακούς δρόμους των νομών Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Αχαΐας.

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές και το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα.

Το «24 Ώρες Ελλάδα» διοργανώνεται για 18η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) και είναι το πιο απαιτητικό Endurance Regularity στην Ευρώπη, καθώς είναι το μοναδικό που διαρκεί 24 συνεχείς ώρες. Φέτος η εκκίνηση θα γίνει στην Κόρινθο στις 17 Οκτωβρίου και οι συμμετέχοντες θα κληθούν να διανύσουν περίπου 750 απαιτητικά χιλιόμετρα πριν τερματίσουν και πάλι στην Κόρινθο, μετά από 24 ώρες.

Το 18ο «24 Ώρες Ελλάδα» θα διασχίσει τους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Αχαΐας σε δρόμους που έχουν γράψει ιστορία σε ελληνικούς και διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου, αλλά και σε νέες απάτητες και άγνωστες για το ευρύ κοινό διαδρομές. Στα συστατικά ενός σκληροπυρηνικού endurance regularity rally περιλαμβάνεται πλοήγηση με συνεχόμενες δοκιμασίες ακριβείας, οι οποίες θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές οδήγησης μέσα από όμορφα φυσικά τοπία και θα κρατήσουν στο ζενίθ την αδρεναλίνη των συμμετεχόντων που θα προσπαθούν να διατηρήσουν το απόλυτο “μηδέν” στις ποινές χρόνου των ειδικών διαδρομών ακριβείας.

Το 18ο «24 Ώρες Ελλάδα» 2015 είναι σχεδιασμένο με τις γνωστές προδιαγραφές των ράλι του ΣΙΣΑ, με ζωντανό ρυθμό από σταθμούς ανασυγκρότησης σε σταθμούς ελέγχου χρόνου, με πολλές και απαιτητικές ειδικές διαδρομές, πάντα όμως με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια των πληρωμάτων και τον σεβασμό στο κλασσικό αυτοκίνητο. Στη διαδρομή θα υπάρχουν περισσότερα από 50 σημεία χρονομέτρησης, τα οποία θα αποδώσουν πάνω από 30 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας, που σε συνδυασμό με την δύσκολη πλοήγηση θα δημιουργήσουν συνθήκες συναγωνισμού για μία δίκαιη μάχη σε αυτό το μοναδικό 24ωρο regularity rally.

Η διαδρομή φέτος είναι συγκλονιστική, με δρόμους στους οποίους η άσφαλτος είναι καλής ποιότητας και με μειωμένη κυκλοφορία, ώστε να προσφέρουν απόλαυση με ασφάλεια, χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα διάσημα ράλλυ του εξωτερικού. Οι πολλές ειδικές δοκιμασίες ακριβείας θα εξασφαλίσουν πολλές εναλλαγές στην κατάταξη, η οποία μετά από κάθε ειδική πιθανότατα θα αλλάζει, και με την άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων το ενδιαφέρον θα μένει αμείωτο. Ανακαλύφθηκαν καινούργιες διαδρομές οι οποίες θα προσφέρουν δυνατό συναγωνισμό και με κατάλληλα επιλεγμένη Μέση Ωριαία Ταχύτητα τα πιο αδύναμα αυτοκίνητα θα έχουν ίσες πιθανότητες με όλους. Το φετινό ράλλυ θα είναι ένα ράλλυ διάρκειας και αντοχής όπου θα επικρατήσει το πιο καλά προετοιμασμένο και σταθερό πλήρωμα.

Ο ΣΙΣΑ και η Οργανωτική Επιτροπή δίνουν την υπόσχεση για ένα ακόμα επιτυχημένο «24 Ώρες Ελλάδα». Μείνετε συντονισμένοι για. την περιπέτεια της χρονιάς!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ