ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Δήλωση του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. | |
“Τιμούμε σήμερα την επέτειο έναρξης του πανεθνικού αγώνα κατά των δυνάμεων του Άξονα, μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Η μικρή Ελλάδα, όπως ολόκληρος ο πλανήτης αναγνωρίζει, προσέφερε δυσανάλογα βαρύ φόρο αίματος στην κοινή μάχη για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια των λαών. Δυστυχώς όμως, όπως συχνά συμβαίνει στην μακραίωνη ιστορία του Γένους μας, αμέσως μετά τον θρίαμβο της απελευθέρωσης επιδοθήκαμε για μια ακόμη φορά σε αδελφοκτόνα σύγκρουση που στέρησε από την πατρίδα μας την ευκαιρία να ορθοποδήσει γρήγορα και αποφασιστικά και να διασφαλίσει συνθήκες προκοπής και δημιουργίας για τους πολύπαθους Έλληνες.

Σήμερα η πρόκληση παραμένει η ίδια: να μην επιτρέψουμε στις επιμέρους διαφορές μας να μπουν εμπόδιο στην επιδίωξη του κοινού, συλλογικού, εθνικού συμφέροντος. Και αυτό, να καταφέρουμε έστω και τώρα την ελάχιστη συνεννόηση που θα μας επιτρέψει να πάμε μπροστά, θα είναι η πιο μεγάλη και έμπρακτη απόδοση τιμής στους προγόνους μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τη δική μας ελευθερία”.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ