ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

3-1 ο Πανασιναϊκος στα Μέθανα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | |
Η πρώτη νίκη της φετινής σεζόν για την ομάδα του Πανασιναϊκού, συνοδευόμενη και από αρκετά καλή εμφάνιση κατά διαστήματα.

Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ και μόλις στο 4', συρτό δεξιό σούτ του Τάσου Λάπατα απο δεξιά, πέφτει σωστά στη γωνία του ο Βλάχος και διώχνει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια στο 9' εναλλαγή της μπάλας απο Παπαδημητρίου, Λάπατα, Τοπάλι, η σέντρα του οποίου περνάει λίγο ψηλότερα απο τον Κυριαζή.

Στο 14' και πάλι άλλαξαν τη μπάλα Λάπατας, Κυριαζής, Τοπάλι, η σέντρα αυτή τη φορά βρίσκει αριστερά, εκτός περιοχής το Μακαρατζή, αλλα το σούτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε το Βλάχο.
Στο 18' μετά απο σέντρα του Μακαρατζή απο αριστερά και διώξιμο απο τον Δημητρίου, ο Λάπατας θα πιάσει δυνατό μονοκόματο αριστερό αλλα η μπάλα θα φύγει άουτ.
Στο 32', Παπαδημητρίου στον Λάπατα, αυτός στον Τοπάλι ο οποίος απο θέση μέσα δεξιά πιάνει πολύ καλό σούτ, αλλά αποκρούει έξοχα σε κόρνερ ο Βλάχος.

Στο 42' σε μια στιγμιαία αδράνεια η ομάδας μας θα σταθεί τυχερή: ο Μούκο απο δεξιά σεντράρει και ο Νίνος ανενόχλητος εντός περιοχής πιάνει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι, πηγαίνει παράλληλα στη γραμμή και βρίσκει και το άλλο δοκάρι, πριν αναπαυτεί στην αγκαλιά του Τσακάλη!!

Μπαίνοντας για το δεύτερο ημίχρονο, ο Καζάς θα αντικαταστήσει τον Μπάμπη Λάπατα, και στο 47', μετά απο ωραίο συνδιασμό Κυριαζή, Παπαγεωργίου και σέντρα ''λουκούμι'' του τελευταίου, ο Καζάς στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα θα τη στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.
Δέκα λεπτά αργότερα στο 52', ο Καββεζός στον Κυριαζή, αυτός στον Παπαγεωργίου, πάσα στον Λάπατα, σούτ με το δεξί του τελευταίου και το 2-0 είναι γεγονός.
Στο 66' σέντρα του Μούκο απο αριστερά, διώχνει με το κεφάλι ο Τοπάλι εκτός περιοχής, γεμίζει με το δεξί ο Κανταρτζής και μετά απο κόντρες ο Λόης μειώνει σε 2-1.
Στο 70' μετά απο ατομική ενέργεια ο Μακαρατζής θα σουτάρει εκτός περιοχής, αλλα ο Βλάχος θα μπλοκάρει.

Στο 74' εκτέλεση φάουλ απο τον Καζά απο θέση έξω δεξιά, πετάγεται στο πρώτο δοκάρι με το κεφάλι ο Κυριαζής, δεύτερη κεφαλιά απο το πέναλτι ο Παπαδημητρίου, η μπάλα στη ρίζα του δοκαριού και έξω.

Στο 84' ο Καζάς παίρνει τη μπάλα κάτω απο τη σέντρα και αφού περνάει τρείς αντιπάλους πλασάρει κάτω απο τα πόδια τον Βλάχο και τελειώνει το παιχνίδι.
Εξαιρετική απόδοση για τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ οι Αλκιβιαδης Καζας, Τάσος Λάπατας, Αλέξανδρος Μακαρατζής, Θάνος Παπαγεωργίου, χωρίς πραγματικά να υστερήσει κανείς από την ομάδα μας. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει σε δύο παιδιά που είναι μόλις δύο ημέρες στην ομάδα μας αλλά παρόλα αυτά έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα να μας βοηθήσουν ουσιαστικά. Κώστας Κυριαζής και Φάνης Μπούρης καλωσορίσατε στον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ!

Απο τα Μέθανα ξεχώρισαν οι Μούκο, Κανταρτζής και Βλάχος.
Εξαιρετική η διαιτησία του Ρατσιάτου καθώς και των βοηθών του Αργυρόπουλου και Μυλωνόπουλου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας και πάλι, ειδικά φέτος που τα πολλά νεα παιδιά που ήρθαν, χρειάζονται τη δύναμη και τη στήριξη τους.

--Επίσης θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους φίλους Γιάννη Αργείτη και Γιώργο Μουταβελη, και όχι μόνο για φέτος. Ξέρουν αυτοί...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ‎
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ