ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Στο Ναύπλιο ο τερματισμός του 6oυ Catamarans Cup international Regatta

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. | |
 Η ISTION Yachting παρουσίασε το 1o Catamarans Cup international Regatta τον Οκτώβριο του 2010. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ένας διεθνής αγώνας για καταμαράν κρουαζιέρας.
Πρόκειται για μια διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση η οποία αποτελεί συνδυασμό ιστιοπλοϊκού αγώνα και κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, διάρκειας μιας εβδομάδας. Στόχος είναι η συνεύρεση έμπειρων και αρχάριων ιστιοπλόων απ’ όλο τον κόσμο και η γνωριμία με τα καταμαράν κρουαζιέρας και τις ελληνικές ομορφιές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις και event στα νησιά, όπως απονομές σε κάθε λιμάνι, πάρτι, BB-Q, κοκτέιλ, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

Σε συνέχεια των διοργανώσεων του 2010, 2011, 2012, και 2013, το 5ο Catamarans Cup διεξήχθη 18-25 Οκτωβρίου 2014 με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος διοργανώνεται το 6o Catamarans Cup international Regatta που θα ξεκινήσει από τον Άλιμο στις 24 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί τον Πόρο, την Ερμιόνη, το Λεωνίδιο (Πλάκα) και η λήξη του θα λάβει χώρα την 31η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ