ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Πρόσκληση της ΕΠΣ Αργολίδος για δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα κατηγορίας παίδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. | |
 Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας με ευθύνη της Επιτροπής Ανάπτυξης και Μικτών ομάδων προκηρύσσει το πρωτάθλημα κατηγορίας παίδων για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2001 και 2002.

Επιτρέπεται επίσης σε ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2003 και μετά να συμμετέχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των παιδιών στο πρωτ. κατ. ΠΑΙΔΩΝ είναι να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας στην ομάδα που έχει δηλώσει συμμετοχή.

Διευκρινίζεται ότι μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές , που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια υπό την προϋπόθεση ότι φοιτούν σε ελληνικά σχολεία και διαθέτουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ θα αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη που θα δοθεί στις συμμετέχουσες ομάδες.

Όσες ομάδες θέλουν ή πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να υποβάλλουν το ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ που σας επισυνάπτουμε συμπληρωμένο και σφραγισμένο στα γραφεία της Ε.Π.Σ Αργολίδας μέχρι την Τετάρτη 22/10/2015 και ώρα 11:30 όπου στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα ( δηλ. αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι για τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας η συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτικήΒ σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη σχετική προκήρυξη της ΕΠΟ, ενώ για τις ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχουν είτε στο πρωτάθλημα της κατ. ΠΑΙΔΩΝ, είτε στο πρωτάθλημα κατ. ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Σας κάνουμε γνωστό, τέλος, ότι το πρωτάθλημα Παίδων πρόκειται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 31/10/2015 και 01/11/2015.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ