ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Επιστημονικό Συμβούλιο Νοσοκομείου Αργολίδας: Οι ιατροί που υπηρετούν στο Γ.Ν.Άργολίδας δεν αρνήθηκαν υπηρεσίες στη Ν.Μ. Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. | | | |
 Με αφορμή δημοσιεύματα τον τύπου που εμφανίσθηκαν το τελευταίο διάστημα στις τοπικές εφημερίδες και blogs το Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείο Άργους οφείλει να ενημερώσει τούς Αργολιδείς σχετικά με την εισήγηση που αφορά την εύρυθμη λειτουργία του καρδιολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας -Νοσηλευτική Μονάδα Άργους.

Σας παραθέτουμε την απόφαση που πήρε το Επιστημονικό Συμβούλιο στις 3 9 15.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Αργολίδας
Με το υπ `αριθμόν έγγραφο σας 7006/2/9/15 όπου συνεκλήθη το Επιστημονικό Συμβούλιο  της νοσηλευτικής μονάδας του Γ.ΝΑ το οποίο εισηγείται τα εξής:

1) Το Θέμα άπτεται καθαρά στη Διοικητική Υπηρεσία τον Γ.Ν.Α. 

2) Κρίνουμε απαραίτητη την εύρυθμη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής της νοσηλευτικής μονάδας του Γ.Ν.Α, η οποία λειτουργεί στα όρια ασφαλείας, και εξυπηρετεί ολόκληρο το νομό Αργολίδας και περαιτέρω μείωση σε ανθρώπινο δυναμικό θα σταματήσει την λειτουργία της. 

3) Εμμένουμε στη πάγια θέση μας ότι μόνο με συνένωση δυνάμεων και από τις δυο νοσηλευτικές μονάδες μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα που προέκυψε. 

4) Εισηγούμαστε να απευθυνθείτε άμεσα στο Υπουργείο Υγείας και στο Τοπικό Ιατρικό Σύλλογο για επίλυση τον θέματος. 

5) Θα θέλαμε να γνωρίζουμε και την άποψη του Επιστημονικού Συμβουλίου της Νοσηλευτικής μονάδας τον Γ.Ν. Ναυπλίου. 

6) Κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία του Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου της Νοσηλευτικής μονάδας του Γ.Ν.Α στη συνεδρίαση τον Δ. Συμβουλίου όπου θα συζητηθεί το θέμα. 

ΤΑ ΜΕΛΗ  
ΜΙΣΥΡΗΣ Ν. 
ΠΟΥΛΑΣ Α. 
ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. 
ΖΗΣΗ Κ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΜΑΛΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Οι ιατροί που υπηρετούν στο Γ.Ν.Άργολίδας στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους δεν αρνήθηκαν υπηρεσίες, όχι μόνο στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου αλλά και σε άλλα Νοσοκομεία που υπάγονται στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. 

Ο πρόεδρος τον Επιστημονικού Συμβουλίου
Γεώργιος Μαλλίρης 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ