ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ένταση στο Δ.Σ. του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την λαϊκή αγορά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. | |
 Συνεδρίασε την Τρίτη το βράδυ το Δ.Σ. του Δήμου Άργους-Μυκηνών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Άργος, με μοναδικό θέμα την προσωρινή μετακίνηση της λαϊκής αγοράς λόγω των έργων της ανάπλασης.
Με την συμμετοχή μόλις δυο συμβούλων της ελάσσονος μειοψηφίας , την απουσία δυο μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την παρουσία πολλών παραγωγών και μικροπωλητών της λαϊκής.
Ο λόγος κατ΄αρχήν δόθηκε στους ανθρώπους της λαϊκής οι οποίοι είχαν τουλάχιστον τρεις διαφορετικές θέσεις και υπήρχε πολύ ένταση μεταξύ τους.

Ένταση δημιουργήθηκε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν  είπε πως μετά την ανάπλαση θα μείνει το 1/3 των θέσεων της αγοράς κάτι που διαψεύστηκε από τον Κ.Μαρκόπουλο τον εργολάβο που έχει πάρει το έργο της ανάπλασης. 
Έντονη αντιπαράθεση δημιουργήθηκε και από την λεκτική επίθεση που έκανε ο κ.Νικητόπουλος στον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κατηγορώντας τους για παρωδία Δημοκρατίας για την συγκεκριμένη συνεδρίαση κάτι που βέβαια δεν έμεινε αναπάντητο ούτε από τον Πρόεδρο, ούτε από τον Δ.Καμπόσο, κατόπιν τούτου και σε κλίμα μεγάλης έντασης αποχώρησε η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον κ.Πλατή ο οποίος δεν είχε πει το παραμικρό και δεν είχε ζητήσει το λόγο καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης , ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης αποχώρησε και αυτός από τη συνεδρίαση ακολουθούμενος από την κ.Σταμέλου. 
Ο Γ.Θεοδοσιάδης της Λαϊκής συσπείρωσης παρέμεινε, ύστερα από όλα αυτά ο Δ.Καμπόσος επανέλαβε την πρόταση που είχε κάνει και εν μέσω της συνεδρίασης, το Σάββατο 4-6 να συνεδριάσουν οι της λαϊκής και ότι απόφαση πάρει η πλειοψηφία να γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. και να υπερψηφιστεί. 

Δυστυχώς η ένταση μεταξύ των ανθρώπων της αγοράς ήταν έντονη μεταξύ τους ακόμα και για την ώρα της συνέλευσης τους. Η πλειοψηφία του Δ.Σ. υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου και την Δευτέρα θα συνεδριάσουν εκ νέου με την υπόσχεση να εγκρίνουν με την ψήφο τους την απόφαση που θα πάρουν οι παραγωγοί και επαγγελματίες της αγοράς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ