ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Χαλάει περισσότερο ο καιρός το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 μ.μ. | |
 Τα χειμωνιάτικα φαίνεται φοράει ο καιρός με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά σε όλη τη χώρα και κυρίως στην Αττική, ενώ ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. 
Σε γενικές γραμμές ο καιρός θα κυλήσει με αυξημένες νεφώσεις και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 - 18 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια προάστια της Αθήνας η αισθητή θερμοκρασία θα είναι 2- 3 βαθμούς μικρότερη.

Στην πτώση της θερμοκρασίας θα προστεθούν και ισχυροί βοριάδες έντασης μέχρι 7 μποφόρ, ενώ αυξημένη θα είναι η πιθανότητα βροχής από αύριο μέχρι και την Δευτέρα.

Πρόγνωση καιρού για Σάββατο και Κυριακή

Τοπικές βροχές και πιθανόν στα νότια της χώρας καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, της Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά από το απόγευμα της Κυριακής.

Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πτώση στα ανατολικά και τα νότια της χώρας.

Δευτέρα 02-11-2015


Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, Κυκλάδες, Κρήτη. Πιθανές πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ.

Τρίτη 03-11-2015 και Τετάρτη 04-11-2015

Γενικά αίθριος καιρός στα νότια, άνεμοι βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ