ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ισοπαλία το Ηλιόκαστρο με τον Πανασιναϊκό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:01:00 μ.μ. |
 Δεύτερη ισοπαλία σε 4 μάτς για την ομάδα του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ, με αντίπαλο το Ηλιόκαστρο στο γήπεδο της Ερμιόνης. Στο καλύτερο από πλευράς απόδοσης φετινό ματς, η ομάδα μας δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, παρότι την άξιζε βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε.
Μόλις στο 3' πολύ καλή συνεργασία Μακαρατζή με Μπέλμπα απο δεξιά και σέντρα ακριβείας του τελευταίου στον Καζά, η κεφαλιά που έπιασε όμως καταλήγει μόλις άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Σαλογιάννη.

Στο 10' απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καζά απο αριστερά, ο Σαλογιάννης τη τελευταία στιγμή στέλνει τη μπάλα σε νέο κόρνερ.
Στο 18' ο Α. Λάπατας περνάει τον αντιπαλό του και σουτάρει μέσα απο τη περιοχή, αλλά το σούτ δεν είχε την απαραίτητη δύναμη και απέκρουσε ο Σαλογιάννης.

Στο 27' φάση διαρκείας στα καρέ του Ηλιοκάστρου, πλασέ του Λάπατα στα σώματα, δεύτερο ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω απο τον Σαλογιάννη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και με υπερένταση διώχνει με το κεφάλι ο Ντάκος.

Στο 41' πάσα του Παπαδημητρίου στο Λάπατα, πλασέ του τελευταίου μέσα απο τη περιοχή, εύκολα ο Σαλογιάννης.
Ξεκινώντας το Β' ημίχρονο στο 49' πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Παπαδημητρίου και σούτ που καταλήγει άουτ.

Στο 55' στη πρώτη(!!!!!) ουσιατικά οργανωμένη επίθεση του Ηλιοκάστρου, ο Δρούγκας απο ΄θεση έξω δεξιά σεντράρει σημαδεύοντας σωστα τον Μερτύρη στο δεύτερο δοκάρι, άπιαστο πλασέ στη κίνηση απο αυτόν και η μπάλα στο αριστερό ''Γ'' της εστίας του Τσακάλη. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώνεται γι ακόμα μία φορά.

Παρά την ψυχρολουσία όμως η αντίδραση του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ ήταν άμμεση, ο Παπαδημητρίου απο το κέντρο πασάρει στον Μπέλμπα σε θέση έξω αριστερά, αυτός πέρνάει τον αντιπαλό του και με σέντρα ακριβείας βρίσκει τον Παπαδημητρίου που έχοντας κάνει κίνηση κρυφού φόρ στη περιοχή, εκτελεί με κεφαλιά τον Σαλογιάννη για το 1-1.
Στο 63' σένυρα απο δεξιά του Τοπάλι στη περιοχή, ο Λάπατας δε προλαβαίνει με προβολή να σκοράρει.

Στο 68' ο Τοπάλι κλέβει απο τον Τζανή, περνάει τον Δαγρέ εντός περιοχής, και ο τελευταίος ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΡΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!! 

Την παράβαση παραδέχτηκαν, προς τιμήν τους, άπαντες απο την αντιπαλη ομάδα. Κρίμα γιατί σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα η διαιτησία του κ. Ζώη ήταν άψογη..δυστυχώς όμως αυτό το σφύριγμα ενδεχομένως να διαμόρφωσε το αποτέλεσμα..

Στο 80' ο Μπουγιούρας προσπάθησε να εκμεταλευτεί λανθασμένη έξοδο του Τσακάλη, αλλά το πλασέ του καταλήγει άουτ.

Στο 84' σέντρα απο δεξιά του Δρούγκα ο Δαγρές σκοράρει αλλά βρίσκεται εμφανώς σε θέση οφσάϊντ. (Βρισκόμουν στην ευθεία και γι αυτό εκφέρω κατηγορηματική αποψη).

Απο τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ καταπληκτική εμφάνιση απο τον Γιώργο Παπαδημητρίου, πάρα πολύ καλοί επίσης ο ''συνήθης ύποπτος'' Νίκος Ψύχος, o Δημήτρης Καβεζός και ο Klodian Belba. Γενικότερα πάντως όλων η απόδοση κινήθηκε σε αρκετά καλό επίπεδο.

Απο τον ΟΦΗ ξεχώρισαν οι Σαλογιάννης, Κοξίδης και ο Δαγρές.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του ΟΦΗ για την φιλοξενία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ‎
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ