ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων για το πρόγραμμα αντιμετώπισης της φτώχειας - Μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη οι ενστάσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. |
 Για τη δυνατότητα ενστάσεων μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 29 Οκτωβρίου όσον αφορά το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» μίλησε σε συνέντευξη τύπου ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Φάνης Στεφανόπουλος στην Τρίπολη.

Ο κ. Στεφανόπουλος τόνισε πως για τους τρεις νομούς (Μεσσηνίας, Αργολίδας, Λακωνίας) την αρμοδιότητα των οποίων έχει η Περιφέρεια, οι δύο άλλοι νομοί έχουν άλλους δικαιούχους του προγράμματος ανάλογα με τις συμπράξεις που έχουν γίνει, οι δικαιούχοι ανέρχονται στα 7435 νοικοκυριά, δηλαδή 16100 άτομα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στη σημασία που έχει η ανταπόκριση τόσο των δικαιούχων όσο και των εθελοντών και κάλεσε τα άτομα να προσέρχονται άμεσα για την παραλαβή των ειδών, όταν ανακοινώνονται οι ημερομηνίες διανομής των προϊόντων.

Σημείωσε όμως πως θα πρέπει να γίνει χρηματικό το πρόγραμμα και να πιστώνεται το ποσό στην κάρτα του κάθε δικαιούχου γιατί υπάρχει πολλές φορές η αξιοπρέπεια των φτωχών που δρα ως ανασταλτικός παράγοντας . Πολλοί εκ των δικαιούχων δεν θέλουν να στηθούν σε μία ουρά για να πάρουν πέντε ή δέκα κιλά φρούτα και έτσι το πρόγραμμα δεν θα έχει την αξία που πρέπει.
Τέλος ανακοίνωσε πως ήδη έχουν εγκριθεί τα ποσά του προγράμματος για το 2015 και για το 2016.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Στεφανόπουλου στο βίντεο:

drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ