ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Μανιάτης: Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η σύσκεψη για τους ΡΟΜΑ της Ν.Τίρυνθας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:28:00 μ.μ. | |
 Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Ν. Τόσκα, σύσκεψη των βουλευτών Αργολίδας, κ.κ. Γ. Μανιάτη, Γ. Ανδριανού και Γ. Γκιόλα, του Δημάρχου Ναυπλίου κ. Δ. Κωστούρου, του Αντιδημάρχου Άργους κ. Η. Χατζηγεωργίου και του Προέδρου Ν. Τίρυνθας Δ. Κυριακόπουλου, για το θέμα των Ρομά στη Νέα Τίρυνθα και τη Νέα Κίο.

Μετά την περιγραφή της εξαιρετικά επικίνδυνης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στις δύο περιοχές, με τα πρόσφατα συμβάντα παραβατικότητας των Ρομά, όπου ιδιαίτερα στη Νέα Τίρυνθα η κατάσταση είναι πλέον εκρηκτική, ο Υπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό την Αστυνομική Διεύθυνσης Αργολίδας, καθώς και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν η σωματική ακεραιότητα και η περιουσία των κατοίκων των οικισμών.

Οι εκπρόσωποι της Αργολίδας, ως εκπρόσωποι των πολιτών της Αργολίδας, ευχαριστήσαμε τον Υπουργό για την πρόθεσή του να βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση και δηλώσαμε την αποφασιστικότητα μας, προκειμένου όσα συμφωνήθηκαν να γίνουν πράξη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ