ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλες νίκες για Ανδρικό και Παιδικό της Δόξας Ναυπλίου - Αγίου Αδριανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:03:00 π.μ. | |
Δύο ντέρμπι ήταν στο πρόγραμμα για τα τμήματα Παιδικού και Ανδρικού της Δόξας Ναυπλίου - Αγίου Αδριανού την Κυριακή 11 Οκτωβρίου που μας πέρασε.

Στη 13:00 οι παίδες αντιμετώπισαν το αντίστοιχο τμήμα του Οίακα στο ΔΑΚ Ναυπλίου και τα πρώτα 10λεπτα έδειχναν πως η ομάδα θα έπρεπε να καταβάλει μια απαιτητική προσπάθεια. 

Η άμυνα ζώνης που παρέταξε ο Οίαξ έβαλε δύσκολα στην ΔΟΞΑ, όμως οι νεαροί παίχτες παρουσίασαν σθένος και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Σημείο κλειδί ήταν πως στην τελευταία περίοδο κατόρθωσαν να τρέξουν το γήπεδο στο δικό τους ρυθμό. 

Τελικό σκορ 64 – 70. 

Διακριθέντες: Μαραγκος Π (25), Στεργιου Σ (12), Σαρηγιαννης Γ (10), Μιχοπουλος Κ (10)
Στο ίδιο γήπεδο στις 19:00 το Ανδρικό τμήμα κοντραρίστηκε με τον Αργολικό και παρόλο που το ξεκίνημα της ομάδας ήταν αρκετά μουδιασμένο, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι παίχτες μπόρεσαν επιτέλους να ξυπνήσουν (εν συγκρίσει με το προηγούμενο αγώνα) και να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά 15 πόντων. 

Βέβαια, για ακόμη μια φορά τα αλλοπρόσαλλα σκηνικά από μέρους μας δεν έλειψαν, όμως αυτή την φορά η συγκέντρωση δεν απουσίαζε και το τέλος βρήκε τη ΔΟΞΑ να πανηγυρίζει μια δίκαιη νίκη με 74 – 65. 

Διακριθέντες: Μιχόπουλος Μ (13), Μπαλάσκας Β (13), Νενεκούμης (13), Μπαλάσκας Σ (12), Κατσούρης Κ (12).

Το εφηβικό τμήμα είχε ρεπό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ