ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Νικητόπουλος: Ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:31:00 μ.μ. | | |
 Το όλο θέμα αποτέλεσε αβλεψία μας. Το σκαρίφημα που παρουσιάστηκε από το Δήμο στο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε, το αγνοούσαμε πλήρως αν και υπήρχε στην αρχιτεκτονική μελέτη της Ανάπλασης και αποτελεί μέρος της όπως αποδεικνύεται μετά από έλεγχο που κάναμε.


Η δράση μας σε κάθε περίπτωση είναι να είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος. Όμως ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο τον οποίο θέλουμε να υπηρετούμε και σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να παραπλανούμε. Αναλαμβάνουμε τις πολιτικές ευθύνες που μας αναλογούν σημειώνοντας ότι όποιος πράττει μπορεί να κάνει και λάθος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλοπροαίρετος.

Προς τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το λάθος μας το οποίο προέρχεται από την άγνοια του συγκεκριμένου σκαριφήματος της αρχιτεκτονικής μελέτης με τίτλο "Οργάνωση Θέσεων Λαϊκής Αγοράς" και αριθμό ΕΑ2-06.01 .

Προς το δήμαρχο προσωπικά η ατυχείς χαρακτηρισμοί που του απευθύναμε ήταν προϊόν της πλάνης στην οποίας βρεθήκαμε και επειδή αυτά τα οποία πιστεύαμε δεν είναι αληθή, δεν ισχύουν και οι χαρακτηρισμοί περί επικινδυνότητας και ανευθυνότητάς του. Δεν υπάρχουν ταπεινά κίνητρα στη δράση μας και γι αυτό δεν έχουμε πρόβλημα να τους απευθύνουμε τη συγγνώμη μας. Το μοναδικό κίνητρό μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η υπηρέτηση των συμφερόντων των συνδημοτών μας.

Δημήτρης Νικητόπουλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ