ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Στη μάχη της Β΄ Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ η Αλκυών Δρεπάνου Ναυπλίου και ο Πανιώνιος Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:43:00 μ.μ. |
 Η ΟΧΕ έστειλε χθες σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες την ειδική προκήρυξη της Β΄ Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ για την περίοδο 2015-΄16. Οι ομάδες από όλη την Ελλάδα έχουν χωριστεί σε 5 Ομίλους και σύμφωνα με την προκήρυξη, στον 3ο Ομιλο,  εκτός από την Ακαδημία των Σπορ και τις Ελπίδες Πάτρας, έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι ΒΑΟ Κορίνθου, Αλκυών Δρεπάνου Ναυπλίου, Πανιώνιος Αργους και ΑΣ Προοδευτική Αγρινίου 2015. 

Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται στις 14 Νοεμβρίου 2015 και η λήξη στις 31 Μαϊου 2016, ενώ η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 30 Οκτωβριου και ώρα 12μ. στα γραφεία της ΟΧΕ..

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρείς γύρους. Η πρώτη ομάδα του 3ου Ομίλου, η πρώτη ομάδα του 2ου Ομίλου (Ομιλος ομάδων νήσων Αιγαίου) και η 2η ομάδα του 1ου Ομίλου (ομάδες Αττικής) θα αγωνιστούν σε ουδέτερη έδρα, ένας προς όλους σε μονό γύρο και με σύστημα βαθμολογίας, και η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση θα προβιβαστεί στον 1ο Ομιλο της Α2 Ανδρών της περιόδου 2016-΄17. 

Οι αγώνες θα διεξάγονται Σαββάτο ή Κυριακή και απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητών Παμπαίδων Α΄ και νεώτερων. Ολα τα έξοδα των αγώνων (μετακινήσεις, πληρωμή διαιτητών-κριτών, καθώς και τα έξοδα των μετακινήσεών τους, γιατροί, κλειστά γυμναστήρια, κλπ) αναλαμβάνουν πλέον οι ομάδες, με την ΟΧΕ να έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων μόνον, και το κράτος, διαμέσου της γγΑ, να έχει την γενική εποπτεία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ