ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλες καταστροφές στην Ύδρα από την νεροποντή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. | |
 Η Ύδρα δοκιμάστηκε σήμερα από την υδάτινη λαίλαπα προξενώντας της μεγάλες καταστροφές... Μια έντονη βροχόπτωση ηταν ικανή  ώστε οι δρόμοι – χείμαρροι του οικισμού να υπερχειλίσουν και να προξενήσουν μεγάλες καταστροφές με πλημμύρες σε οικίες και καταστήματα του νησιού, να πέσουν μαντρότοιχοι και να καταστραφούν τα παραδοσιακά καλντερίμια του νησιού.
Ο Δήμος Ύδρας και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ύδρας αλλά και πολίτες προσέτρεξαν από τις πρώτες στιγμές για βοήθεια στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.
Επιπλέον ο Δήμαρχος ΄Υδρας κ. Γ. Κουκουδάκης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί μας και των καταστροφών που έχουν προκληθεί, ζήτησε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Επίσης, ο Δήμαρχος ΄Υδρας προσκάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό ΄Οργανο στο οποίο θα παρευρεθεί και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χατζηπέρος Παναγιώτης ο οποίος πρόκειται να έρθει στην Ύδρα μαζί με Κλιμάκιο για αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.


hydraspoliteia.blogspot.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ