ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ηχηρό και ξεκάθαρο κάλεσμα Κωστούρου σε όλους όσοι θέλουν ένα Δήμο ισχυρό: Επενδύουμε ως Δημοτική Αρχή στην ενότητα όλου του Δήμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:26:00 μ.μ. |
 Συνάντηση του συνδυασμού "ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Ναυπλίου. 

Σε κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας ο εκλεγείς Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά όλο τον συνδυασμό για τον αγώνα που έδωσαν πριν από ένα χρόνο τονίζοντας ότι ,«Η παράταξη είχε ανθρώπους που πάλεψαν για να μαζευτούν 10.800 ψήφοι και εγώ σήμερα να είμαι Δήμαρχος. Δεν τους πήρα μόνος μου, έτρεξαν όλοι μαζί μου και αυτό τους το οφείλω. Είναι όλοι τους πολύ σημαντικοί και το αναγνωρίζω, τους υπολογίζω όλους. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Αν δεν υπήρχατε εσείς εγώ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα και γι αυτό σας ευχαριστώ».
Επίσης δίνοντας βάρος στο ανθρώπινο δυναμικό της παράταξης του, ο Δημήτρης Κωστούρος ,κάλεσε σε συνεργασία όλους τους δημότες που θέλουν ένα καλύτερο Δήμο για όλους λέγοντας χαρακτηριστικά «θέλουμε κοντά μας όλους τους πολίτεςκαι αυτούς που ήταν και είναι μαζί μας αλλά και αυτούς που δεν ήταν και μπορεί και να μην είναι, τους καλούμε όλους κοντά μας, να φέρουν τα αιτήματά τους στον Δήμο για να τα υπηρετήσουμε. Η λέξη διάκριση στο λεξιλόγιο όλων εμάς που κατέχουμε θέσεις ευθύνης στον Δήμο, δεν υπάρχει».

Ο Δήμαρχος και αρχηγός της παράταξης Δημήτρης Κωστούρος ενημέρωσε τα μέλη της παράταξης για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ,αναφέρθηκε στην κατάσταση της χώρας και τα εμπόδια που μπαίνουν από την συγκεκριμένη κατάσταση στο έργο του Δήμου, ενώ στην συζήτηση που ακολούθησε από την οποία βγήκαν πολλά και κρίσιμα συμπεράσματα, δόθηκαν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και λύθηκαν πολλές απορίες.

Ο Δημήτρης Κωστούρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Η επόμενη συγκέντρωση θα είναι ανοιχτή για όλους και το ραντεβού θα δοθεί πολύ σύντομα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ