ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Γιορτή με φαγητό και γλέντι στο Ναύπλιο για την Τρίτη Ηλικία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | |
 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτη Ηλικίας ο Δήμος ΝΑυπλιέων πραγματοποίησε προς τιμήν των ηλικιωμένων γιορτή με φαγητό και γλέντι σε εστιατόριο στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.

Το γλέντι διοργάνωσε η διοίκηση του ΔΟΚΟΙΠΑΝ και ο Πρόεδρος Νίκος Αρματάς, ενώ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Βασιλόπουλος, εργαζόμενοι και ηλικιωμένοι που καθημερινά αναζητούν φροντίδα στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο Δημαρχος Ναυπλιέων στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Η παγκόσμια ημέρα για την τρίτη ηλικία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου για να αποτίσει φόρο τιμής ,αλλά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων για ποιότητα ζωής . 
Εκ των πραγμάτων οι ηλικιωμένοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι όλων μας. Η ύπαρξη τους σημαντική και απαραίτητη . Τα άτομα της τρίτης ηλικίας χρειάζονται σεβασμό ,αγάπη , παρουσία.
Δικαιούνται να νιώθουν αξιοπρεπείς και ασφαλείς. Για να μπορούν με ελπίδα να βλέπουν την επόμενη μέρα ,για να μπορούν να νιώθουν ότι τους χρειαζόμαστε. Για να μη νιώθουν βάρος σε κανέναν ,αλλά να νιώθουν ότι μπορούν να ζουν για πάντα κοντά μας.....

Γιατί αυτοί που αγαπάμε δεν πεθαίνουν ποτέ."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ