ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή σε συλλαλητήριο του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:56:00 μ.μ. | |
 Την Κυριακή 11/10/15 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας με παρουσία εργαζόμενων του κλάδου. Εκεί αποφασίστηκε η συμμετοχή του Συνδικάτου στο συλλαλητήριο στις 22/10 στις 18:00 και η οργάνωση της απεργίας στις 12/11.

 Συνάδελφοι-συναδέλφισσες, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο, γενικότερα τους εργαζόμενους του νομού σε οργάνωση και ανυποχώρητο αγώνα για να προστατεύσουμε τη ζωή μας από τα μνημόνια διαρκείας και τους εφαρμοστικούς νόμους.
Μπροστά μας έχουμε ένα νέο οδοστρωτήρα, ένα νέο πακέτο πολύ σκληρών μέτρων που έρχονται να προστεθούν σε αυτά των προηγούμενων χρόνων και προβλέπουν: Την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, την κατάργηση των αποζημιώσεων, την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, τη νέα μείωση των μισθών και δουλειά «λάστιχο», χωρίς Συλλογική Σύμβαση, την οριστική κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια κ.α.

Στο νέο κύκλο επίθεσης κεφαλαίου-Ε.Ε-κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν αυτή τη πολιτική απαντάμε δυναμικά και μαζικά. Υπάρχει διέξοδος, υπάρχει ελπίδα, ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ.

Να ορθώσουμε μέτωπα αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς που η εργοδοσία κάνει καθεστώς τον εργασιακό μεσαίωνα.

Να ισχυροποιήσουμε το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των εργαζομένων του κλάδου αλλά και άλλων κλάδων.

Να απομονώσουμε κάθε εκβιαστικό, διασπαστικό, τρομοκρατικό μηχανισμό της εργοδοσίας.

Να επιλέξουμε το δρόμο του αγώνα και όχι της υποταγής στη μεγαλοεργοδοσία και το κράτος της που μας οδηγουν στην ανεργία , στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Να δώσουμε δυναμική απάντηση στους σχεδιασμούς τους με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στο νέο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους που ρημάζουν τη ζωή μας, στις 22/10/15 στην πλ. Αγίου Πέτρου στο Αργος στις 18:00 και να κλιμακώσουμε την πάλη με απεργιακή κινητοποίηση στις 12/11/15.

Να καταργηθούν τώρα όλοι οι αντεργατικοί-αντιασφαλιστικοί νόμοι των μνημονίων και των προηγούμενων χρόνων.

Να υπογραφεί ΣΣΕ με υποχρεωτική εφαρμογή της με νόμο από όλους τους εργοδότες.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ-ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΤΕΙΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ