ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Η έλλειψη προσωπικού βάζει λουκέτο στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. |
 Κλειστός στο εξής θα παραμένει ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στην Ανδρίτσαινα κάθε απόγευμα και τα Σαββατοκύριακο, εξαιτίας της μη κάλυψης των κενών θέσεων εργασίας με καινούργιο προσωπικό, σε ένα νομό με μεγάλη τουριστική κίνηση.
Η εξέλιξη αυτή που θα ζημιώσει σταδιακά την τουριστική κίνηση και τα έσοδα των επιχειρηματιών, έχει προσκαλέσει ήδη αντιδράσεις, αφού ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδρίτσαινας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανδρίτσαινας, αλλά και η Τοπική Κοινότητα Ανδρίτσαινας, συσκέπτονται για να καθορίσουν το ακριβές πλάνο των κινητοποιήσεών τους, σε μία προσπάθεια να αντιστρέψουν την κατάσταση, προτού γίνει εφαρμόσιμη και δεδομένη.

Ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας. Αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα διότι τους βοήθησε να ξεπεράσουν μια επιδημία πανώλης. Ο ναός υψώνεται στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας καιΜεσσηνίας και βρίσκεται 14 χλμ. νότια της Ανδρίτσαινας και 11 χλμ. βορειοανατολικά των Περιβολίων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ