ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Μπολάνο: Ρίσκο, αλλά και στοίχημα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | | |
Του Δημήτρη Θεοδώρου

Ο Βορειοηπειρώτης προπονητής «δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του», για το... βουνό που καλείται να ανέβει με την απόφαση να αναλάβει τον Παναργειακό. Εντελώς διαφορετική υπόθεση είναι ο φετινός Παναργειακός από τον περσινό. Την περασμένη σεζόν οι βάσεις που είχαν μπει ήταν γερές, ασφαλώς υπήρχε περισσότερη σιγουριά σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο, γι' αυτό άλλωστε η ομάδα διεκδίκησε την άνοδο μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Φέτος, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η παρατεταμένη αναμονή υπνώτισε τους υπευθύνους, που στην ουσία δεν έκαναν προγραμματισμό, αφήνοντας ολόκληρο το καλοκαίρι να περάσει ανεκμετάλλευτο. Η ομάδα συγκροτήθηκε με χαρακτηριστική ολιγωρία, ενώ το... δείγμα προετοιμασίας που έγινε, ξεκίνησε λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει καλά ο Ρομπέρτο Μπολάνο, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχθηκε να αναλάβει τα ηνία, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Δουβίκα που μετακινήθηκε στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Προσφέρει πολλά κίνητρα μία ομάδα όπως ο Παναργειακός, παρ' όλα αυτά ο Βορειοηπειρώτης τεχνικός καλείται να ανέβει ένα... βουνό για να φέρει εις πέρας τους στόχους που έχουν τεθεί και αυτό δεν αλλάζει!

Δεν είναι καθόλου τυχαία, άλλωστε, η ατάκα που χρησιμοποίησε στις δηλώσεις που παραχώρησε στοpamebala.gr! «Ήρθα στον Παναργειακό σε μία δύσκολη στιγμή. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία μία εβδομάδα πριν το πρωτάθλημα. Όπως και να το κάνουμε, είναι ρίσκο, αλλά και πρόκληση για μένα» σχολίασε ο 44χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δώσω αυτό που πρέπει για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνει πρωταθλητισμό ο Παναργειακός και στην πορεία... βλέπουμε»!

Το ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μπολάνο, ο οποίος πήρε το απόγευμα της Πέμπτης μία πρώτη «γεύση» από το υλικό που έχει στη διάθεσή του, θα γίνει την Κυριακή στο ΔΑΚ Άργους κόντρα στη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Ο χαρισματικός τεχνικός σχολίασε σχετικά: «Είναι μία δύσκολη και καλή ομάδα στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το παιχνίδι και για την ομάδα μας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ