ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ελένη Παναγιωτοπούλου: Το Bullying γίνεται όλο και πιο συχνό στις μέρες μας γι αυτό δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:36:00 μ.μ. | |
 Κάλεσμα σε όλους τους γονείς να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα : "Όταν η βία και ο εκφοβισμός χτυπούν την πόρτα του σχολείου- Ο ρόλος της οικογένειας." έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του 1ου Γυμνασίου Άργους και Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο Άργους.

Η κ. Παναγιωτοπούλου τόνισε:

Ο σχολικός εκφοβισμός, το γνωστό bullying, είναι ένα καθαρό φαινόμενο βίας μεταξύ συμμαθητών με εν δυνάμει καταστροφικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου. Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα φαινόμενο που αντανακλά οικογένειες, κοινωνίες, θεσμούς, συστήματα. Είναι ένα φαινόμενο - σύμπτωμα που είναι εκεί για να γιατρευτεί.

Κι ειναι όλο και πιο συχνό στις μέρες μας , γι αυτό δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς , αν θέλουμε να σταματήσει να εξαπλώνεται.

Ελάτε μαζί μας, να μάθουμε περισσότερα γι' αυτό , στην ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνουμε την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, στις 7 μμ, στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο με θέμα : "Όταν η βία και ο εκφοβισμός χτυπούν την πόρτα του σχολείου- Ο ρόλος της οικογένειας."

Τι είναι ο σχολικός εκφοβισμός; Ποιος είναι ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του φαινομένου;Παρουσίαση προγράμματος του ΚΕΕΠΕΟ για μαθητές.

Oμιλήτριες, από το Κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ελπιδα Ζωης, oi κυρίες Αγγελική Μπαβέλλα,Ψυχολόγος και Ιωάννα Καββεζού, Κοινωνική Λειτουργός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ