ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ράφια Dexion: Πως μπορείτε να αξιοποιήσετε την δυναμική τους;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. |
 Είναι γεγονός, ότι σε ένα κατάστημα, πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν την δυναμική του, διαμορφώνοντας την πιο εμπορική εικόνα του προς την αγορά. Μία από τις πιο οικονομικές λύσεις που κυκλοφορούν σε αυτόν τον τομέα, είναι τα ράφια dexion, τα οποία παρέχουν οργάνωση και λειτουργικότητα μέσα στο κατάστημα-αποθήκη-μαγαζί.


Ειδικά για επιλογές πολυκαταστημάτων ή μεγάλων χώρων που πρέπει να έχουν άψογη πρακτικότητα, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που προβλέπονται από την αρχή δημιουργίας των χώρων.

Ένα από τα πολλά τους πλεονεκτήματα είναι ακόμα ότι τα dexion είναι βολικά και εύκολα στην τοποθέτησή τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα παραγγείλετε σε οποιεσδήποτε διαστάσεις (ύψος-πλάτος-πάχος), χωρίς να σκέφτεστε τις εργατοώρες εγκατάστασης. Έρχονται έτοιμα από το εργοστάσιο και εξοπλίζουν αμέσως τον χώρο σας.

Η χρήση τους σε μία αποθήκη

Είναι τόσο ευέλικτα, ώστε μπορούν να αντέξουν εκτός από ένα μεγάλο βάρος, εργαλεία, σίδερα, κούτες και πλαστικά κουτιά, χαλιά, τρόφιμα, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χώρου.

Η χρήση τους σε ένα κατάστημα

Σε αυτήν την περίπτωση το πολυκατάστημα έχει ανάγκη, εκτός από πρακτικότητα και από ένα λειτουργικό design. Έτσι, έχουμε ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα, που επιτρέπουν όλες τις βελτιστοποιημένες λύσεις για το καταναλωτικό κοινό.
Τέλος, τα ράφια dexion είναι ένα από τα προϊόντα που επιλέγουν οι περισσότεροι καταναλωτές και για μία επερχόμενη ανακαίνιση, αφού η ευκολία τους είναι τέτοια ώστε να μην δημιουργείται κανένα πρόβλημα σχετικά με τις διαδικασίες και τους χρόνους.

Η εταιρεία «Το Ράφι» μπορεί να σας εξυπηρετήσει όχι μόνο στα ράφια dexion αλλά σε όλες τις μορφές ραφιών που μπορεί να χρειάζεται το κατάστημά σας, η αποθήκη σας, το σπίτι σας. Μην ξεχνάτε ότι στον τομέα αυτόν «ό,τι δεν εκτίθεται πεθαίνει».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ