ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Καμμένος από την Τρίπολη: Προχωράμε σε αναδιάταξη των Eνόπλων Δυνάμεων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | | |
 Στην Τρίπολη για δεύτερη φορά και στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για να παραστεί στην ορκωμοσία 1000 σμηνιτών και στρατιωτών. Συγκεκριμένα ορκίστηκαν 600 σμηνίτες και 400 στρατιώτες.

Ο κ. Καμμένος μετά το πέρας της ορκωμοσίας και της παρέλασης των νεοσυλλέκτων και αφού έδωσε και τιμητική άδεια πέντε ημερών για την άψογη παρουσία τους τόνισε μεταξύ άλλων πως η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θα προχωρήσει στην αναδιάταξη των Ενόπλων Δυνάμεων. Βέβαια δεν ανέφερε λεπτομέρειες για τον τρόπο της αναδιάταξης, ενώ επεσήμανε την σημαντική προσφορά που έχουν οι Ένοπλες δυνάμεις και στην περίοδο ειρήνης σε κοινωνικό επίπεδο.

Επίσης ανέφερε πως σχεδιάζουν να φτιάξουν σε συνεργασία με επενδυτές ομογενείς σπίτια για τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις στους μισθούς τους.
Ακόμα επεσήμανε πως περιμένουν ενίσχυση για την νέα ΜΟΜΑ και από τις ΗΠΑ, εκτός από τη Ρωσία και δήλωσε πως ήδη αναμένονται βαρέου τύπου οχήματα.

Εξήγησε πάντως πως δεν υποκαθιστούν τον ιδιωτικό τομέα, αλλά θέλουν να φτιάξουν τα έργα που έχουν εγκαταλειφθεί από τους εργολάβους, κυρίως σε ορεινές περιοχές και αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τις περιφέρειες και τους δήμους.

Χαρακτήρισε θετική την στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία για τη διασφάλιση ζωνών προσφύγων και τόνισε πως η λύση είναι οι πρόσφυγες να επιστρέψουν στον τόπο τους και να διασφαλιστεί η εκεί παραμονή τους.

Τέλος πρότεινε «ξύδι» στα ΜΜΕ που θέλουν οι ΑΝΕΛ να έχουν εσωτερικό πρόβλημα.
Να παρέμβουν στρατιωτικά θα οδηγήσει σε διασφάλιση ζωνών προσφύγων
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Καμμένου στο βίντεο.

drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ