ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Αποκλεισμός του Διομήδη από το EHF CUP

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 μ.μ. | |
  Στον δεύτερο αγώνα για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του EHF CUP ο Διομήδης γνώρισε την ήττα από την Dinamo Bucuresti με 35-20 και αποκλείστηκε νωρίς από τη συνέχεια της Ευρωπαϊκής του πορείας για φέτος. 

Στο Sala Dinamo στο Βουκουρέστι, όπου οι Λύκοι έδωσαν και τους δύο αγώνες, μετά τη χθεσινή ήττα με 26-21, ο Διομήδης σήμερα παρουσιάστηκε νωθρός, δεν βρήκε τον καλό του εαυτό και παρά το γεγονός ότι μπήκε πιο δυνατά σε σχέση με χθες στο πρώτο ημίχρονο, οι Ρουμάνοι έλεγχαν σε όλη τη διάρκεια τον αγώνα, ειδικά μετά το 10ο λεπτό και ενώ το σκορ τότε ήταν 5-4 υπέρ τους.

Με έναν συγκλονιστικό Ibrahim Diaw (9 γκολ) η Dinamo πήρε γρήγορα προβάδισμα στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με διαφορά 9 τερμάτων (17-8). Στο δεύτερο μέρος οι Λύκοι δεν μπόρεσαν να ανακάμψουν και υπέπεσαν σε αρκετά βιαστικά λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι έμπειροι παίκτες της Dinamo, αυξάνοντας την διαφορά στα 16 γκολ (57’), με το τελικό 35-20 να τους δικαιώνει απόλυτα σαν το πανίσχυρο και ακλόνητο φαβορί των αναμετρήσεων.

Η αποστολή του Διομήδη επιστρέφει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και από αύριο, συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα χρήσιμα συμπεράσματα από το ταξίδι στη Ρουμανία, ρίχνει το βάρος στις εγχώριες υποχρεώσεις στην HandballPremierκαι στο Κύπελλο Ελλάδας. Το Σάββατο οι Λύκοι ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς για την 5η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπυ της Μίκρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ