ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ για την Αργολίδα» συμμετέχει στο Innovation Forum στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | |
 Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ για την Αργολίδα» συμμετέχει στο Innovation Forum για την Επιχειρηματικότητα και την Απασχόληση στην Πελοπόννησο, που διοργανώνεται για πρώτη φορά, στο Ναύπλιο, από τις 8 έως 10 Οκτωβρίου.
Στο πλαίσιο του Forum, θα πραγματοποιηθεί Απολογιστική Εκδήλωση του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση: «ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΙI», την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 20:30, με συντονιστή τον κ. Μανώλη Δανούση από την Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας.

Το 3ημερο διοργανώνεται με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των ΤΟΠΣΑ και των ΤΟΠΕΚΟ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχει ως στόχο την παρουσίαση σημαντικών αποτελεσμάτων, τη διάχυση καλών πρακτικών, οι οποίες δοκιμάστηκαν στην πράξη και έφεραν απτά οφέλη, αλλά και την ανάδειξη θεμάτων προτεραιότητας για το μέλλον.

Η «ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΙI» υλοποιείται την τελευταία 2ετία και περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο παρεμβάσεων που προωθούν την ένταξη στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε τομείς της κοινωνικής οικονομίας. Στο Τοπικό Σχέδιο έχουν ενταχθεί 100 άνεργοι, ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και νέοι επιστήμονες, κάτοικοι των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και πραγματοποιείται στο Χώρο Ζωής & Τέχνης Φουγάρο (Λεωφ. Ασκληπιού 98, Ναύπλιο).


Το Έργο υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007 - 2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Η Α.Σ. απαρτίζεται από τους εξής φορείς: Δήμος Ναυπλιέων, Δήμος Άργους-Μυκηνών, Δήμος Ερμιονίδας, Δήμος Επιδαύρου, Αναπτυξιακή Ν. Αργολίδας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. - Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α., Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας Mη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΕΠ.ΑΝ. Αργολίδας μ.Κ.Ε), ΔΙΑΣΤΑΣΗ Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε., Ανώνυμος Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης Πελοποννήσου Α.Ε. - ΚΕΚΑΠ Α.Ε., Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΠΟΨΗ Ανώνυμη Εταιρεία - ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ Α.Ε., Σύμβουλοι Διοίκησης και Ανάπτυξης (A.T. Management Ε.Π.Ε.), Strategy & Communication ADVISORS Ε.Π.Ε
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ