ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Γκιόλας: Δέσμευση Τόσκα για αντιμετώπιση κρουσμάτων παραβατικότητας από ROMA στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:39:00 μ.μ. | |
 Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με θέμα τα , αυξημένα, κρούσματα παραβατικότητας από ομάδες ROMA σε περιοχές των δήμων Ναυπλίου και Άργους- Μυκηνών.
Στη διεξοδική συζήτηση που έγινε υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Υπουργού για θέματα προστασίας του πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, αναλύθηκε εκτενώς η κατάσταση που ‘έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό σε περιοχές του Ναυπλίου και Άργους από ομάδες ROMA που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχείς φωνές διαμαρτυρίας από τις τοπικές κοινωνίες.

Ο αναπληρωτής Υπουργός διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη ότι το Υπουργείο σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα , όπου αυτό παρατηρείται ,ενισχύοντας τη δύναμη της ΕΛΑΣ , όπου και όταν απαιτείται , έτσι ώστε να υπάρξει πληρέστερη αστυνόμευση και αυστηρή τήρηση της νομιμότητας.



Στη συνάντηση πήραν μέρος οι βουλευτές Αργολίδας, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος , ο αντιδήμαρχος Άργους –Μυκηνών Ηλίας Χατζηγεωργίου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τίρυνθας Δημ. Κυριακόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ