ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Χρηματική δωρεά της Toyota Material Handling Greece προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, επιτελώντας ένα σημαντικό ανθρωπιστικό και εθελοντικό έργο και ανταποκρινόμενος στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, με την καθημερινή είσοδο χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, προκάλεσε και προκαλεί την αναγνώριση του ελληνικού λαού, ο οποίος καθημερινά γίνεται αρωγός με κάθε τρόπο σε αυτό το ανθρωπιστικό και εθελοντικό έργο.

Η Toyota Material Handling Greece είχε την ευγενή καλοσύνη να επιδώσει στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό, σε ειδική τελετή στα γραφεία της εταιρείας, με την παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου Marketing & Πωλήσεων κ. Sam Coles (ο οποίος αφίχθη επί τούτου από τη Σουηδία) επιταγή 10.000 €, προκειμένου το ποσό αυτό να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο ζήτημα των προσφύγων και των μεταναστών.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από τη μεριά του εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες και την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του προς την εταιρεία Toyota Material Handling Greece για τη δωρεά αυτή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ