ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του "ΔΑΝΑΟΥ" προς τον Φιλολογικό Σύλλογο « ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» για τα 150 χρόνια προσφοράς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |
Αξιότιμοι Κύριοι,

Παίρνοντας αφορμή από το ρεπορτάζ της κ. ΄Ισμας Μ. Τουλάτου, που δημοσιεύθηκε στο «ΒΗΜΑ» της 8ης Νοεμβρίου ε.έ., με τίτλο « Η επιστροφή του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ», αισθανόμαστε την ανάγκη να σας συγχαρούμε από καρδιάς για τη συμπλήρωση 150 χρόνων ζωής και αξιόλογης δράσης του Συλλόγου σας και για τις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις, που με την ευκαιρία αυτή διοργανώνετε.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, στ’ αλήθεια, διαβάζοντας το ρεπορτάζ, διαπιστώσαμε την παράλληλη ιστορική και πολιτιστική διαδρομή του δικού μας, επίσης υπεραιωνόβιου, Συλλόγου Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» με τον πανελλήνιας- και πέραν αυτής- εμβέλειας και πνευματικής ακτινοβολίας Σύλλογό σας.

Και οι δύο υπήρξαν όνειρο, κατ’ αρχάς, ολίγων φωτισμένων ανθρώπων, που με ενθουσιασμό και ακάματη φιλεργία παρέκαμψαν ανυπέρβλητες δυσκολίες, συνήγειραν κάθε κοινωνική τάξη και έστησαν τα υψίστης σημασίας αυτά πνευματικά ιδρύματα, με κοινό στόχο και σκοπό κυρίως την ηθική και πνευματική προαγωγή του λαού και την περίθαλψη και φροντίδα προς εμπερίστατους πολίτες σε περιόδους εθνικών δοκιμασιών.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι. Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και δύναμη στην προσπάθεια συνέχισης της πολιτιστικής, κοινωνικής και εθνικής αποστολής του Συλλόγου σας.

Με εξαιρετική τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας
Δημ. Παπανικολάου    Αναστάσιος Ι. Σκλήρης
      Δικηγόρος          συντ. Ειδ. Πάρεδρος του Π.Ι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ