ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Παλαμήδειος Άθλος 2015

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | | |
 Ο Δήμος Ναυπλιέων & ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών(Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, το αθλητικό σωματείο ΓΕ Αργολίδας και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην Αθλητική Διοργάνωση «Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου-Nafplio Castle run» την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει :

1: Τον Παλαμήδειο Άθλο 5χλμ με ανάβαση στο κάστρο του Παλαμηδείου. Αγώνας Ειδικών απαιτήσεων. Απαιτείται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση για την ικανότητα συμμετοχής & ανάβασης στο κάστρο. Για να συμμετάσχει κάποιος πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
2:Αγώνα Δρόμου 10χλμ. Για να συμμετάσχει κάποιος πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.
3:Αγώνα Δρόμου 3χλμ. Μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών( από 6 ετών και άνω). Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των 10 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους κατά την συμμετοχή τους.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται έως και τις 21/11/15!
ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Οι εγγραφές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2015 είτε ηλεκτρονικά μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nafpliocastlerun.grείτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Δήμου Ναυπλιέων, οδός Νέας Κίου 1(Κολυμβητήριο) Τηλ: 2752099085
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσηςwww.nafpliocastlerun.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ