ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

3-0 ο Παναργειακός τον Αιολικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:35:00 μ.μ. | |
3-0 επικράτησε του Αιολικού ο Παναργειακός στην 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής στο ΔΑΚ Άργους.
Με πέντε βασικούς εκτός ενδεκάδας λόγω τραυματισμού ξεκίνησε σήμερα ο Παναργειακός, κάτι που δεν σταμάτησε την ομάδα να προηγηθεί με 2-0 από το 11΄ λεπτό. Ο Αιολικός στο δεύτερο ημίχρονο και για την μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου κράτησε την ομάδα των Λύκων στο μισό του γηπέδου , όμως δεν ήταν αρκετό για να βάλει το γκολ.
Η ομάδα του Άργους ήξερε τι ήθελε από το παιχνίδι και το πήρε, ο Αιολικός  μέσα στο γήπεδο δεν έδειξε ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην footballleague. Ο τραυματισμός των βασικών έβαλε στην ενδεκάδα τους μικρούς που ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του αγώνα. Ο Ρομπέρτο Μπολάνο δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την ομάδα του, όμως συνέστησε ψυχραιμία και χαμηλούς τόνος γιατί τίποτα δεν έχει κριθεί.
Ο προπονητής του Αιολικού δήλωσε πως ο Παναργειακός ήταν καλύτερος και πως οι διεκδικήσεις για την άνοδο παίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια, ιδιέταιρα προβληματισμένος ο Γιάννης Ταουσιάνης.
Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες,παράγοντες και οι φίλαθλοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ