ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Συλλογή αγαθών από την εθελοντική ομάδα «Νοιάζομαι και Δρω» των μαθητών του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. |
  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω» με στόχο την προώθηση του εθελοντισμού στα σχολεία, υλοποιείται φέτος για πρώτη φορά σε 60 Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, από το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός και το Ίδρυμα Λαμπράκη. Για την υλοποίηση του έργου συμπράττουν το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Υπεύθυνη του προγράμματος στην Αργολίδα είναι η κυρία Χριστίνα Ζώνιου, διδάσκουσα στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελ/νήσου.

Στο Ναύπλιο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο από τους εκπαιδευτικούς: Χρύσα Σαββάκη, Αγγελική Τσάκωνα, Βίκυ Ρόζη, Μαρία Κοντού και Γεωργία Χαραλαμποπούλου στην Ε΄τάξη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι μαθητές δημιούργησαν εθελοντική ομάδα, η οποία για τη φετινή σχολική χρονιά θα έχει στόχο την κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων και ατόμων.

Η πρώτη δράση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24 και 25 Νοεμβρίου. Οι μικροί μαθητές με τη βοήθεια φοιτητών του τμήματος θεατρικών σπουδών και σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων του σχολείου θα συλλέξουν πράγματα και θα τα προωθήσουν σε άτομα και φορείς που έχουν ανάγκη , όπως: «η Κιβωτός», «γιατροί του κόσμου» , «το χαμόγελο του παιδιού», «Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών» κ.ά

Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, από τις 8:00 ως τις 14:00, μπορείτε να προσφέρετε:

Ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, πλαστικά πιάτα, μπολάκια, πιρούνια, κουτάλια, ποτήρια , παιχνίδια, βρεφικά είδη και τροφές, σχολικά είδη, σάκους πλάτης, υπνόσακους, αδιάβροχα, αντισηπτικά, οινόπνευμα και ότι άλλο δε χρειάζεστε και μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιους άλλους ανθρώπους.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ