ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας με τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. |
 Την Τετάρτη 11/11/2015 εκπρόσωποι του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, επισκεφθήκαμε τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα, τον κο Κωστακιώτη.
Του εκθέσαμε τα προβλήματα που αφορούν στην υγεία στο νομό μας. Ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα.

Μας ενημέρωσε ότι : έχει προχωρήσει σε προκήρυξη 2 επικουρικών καρδιολόγων για τη μονάδα Ναυπλίου και σύντομα θα έχουμε 2 καρδιολόγους.

Δεσμεύτηκε : Άμεσα να προκηρύξει θέσεις για επικουρικούς ιατρούς και σε άλλες ειδικότητες απαραίτητες για τα νοσοκομεία. Είναι στις άμεσες προτεραιότητες του.

Μας πληροφόρησε ότι: θα παρουσιάσει μέσα στον Δεκέμβριο τον ανασχηματισμό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας φροντίδας Υγείας για τον νομό Αργολίδας, σχέδιο το οποίο θα μπει σε διαβούλευση και θα περιμένει τις παρατηρήσεις και τις τοποθετήσεις μας. (Μέσα στον Νοέμβριο αυτό θα γίνει για τον νομό Ηλείας οπότε θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση)

Για το θέμα των απλήρωτων εφημεριών των γιατρών των Κέντρων Υγείας είπε ότι γνωρίζει το θέμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τακτοποιηθεί.

Δεσμεύτηκε ότι αν κατατεθεί συγκεκριμένη οικονομική πρόταση μπορεί να γίνει υπέρβαση στον προϋπολογισμό για να καλυφθούν οι ανάγκες των νοσοκομείων.

Του εκθέσαμε το πάγιο αίτημα μας για τη λειτουργία Παιδιατρικής κλινικής στο Γ.Ν. Αργολίδας. Δεν πήραμε σαφή απάντηση, μάλλον απέφυγε να πάρει θέση. Εμείς θα προσπαθήσουμε πάλι διότι θεωρούμε ότι υπάρχει μεγάλο κενό στην κάλυψη των παιδιατρικών περιστατικών.

Ελπίζουμε να δούμε σύντομα να υλοποιούνται όλα αυτά που υποσχέθηκε ο υποδιοικητής.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας δεν θα σταματήσει να εργάζεται αθόρυβα προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών υγείας στο νομό στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια φροντίδα Υγείας έτσι ώστε να διασφαλιστεί το κύρος και η αξιοπρέπεια των γιατρών και των νοσηλευτών κυρίως όμως οι πολίτες της Αργολίδας να νιώθουν ότι έχουν ένα ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα Υγείας.

Έχουμε και σχέδιο και προτάσεις και είμαστε έτοιμοι όταν μας ζητηθεί από την πολιτεία να το καταθέσουμε.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη μας παραδώσαμε υπόμνημα να τεθεί υπ΄ όψιν του Διοικητή κου Γιαννόπουλου το οποίο σας κοινοποιούμε.

Με τιμή για το ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ