ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αισιόδοξη προοπτική στα καλλιτεχνικά και κοινωνικά δεδομένα από το ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. |
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού 13-14-15 & 20-21-22 Νοεμβρίου 2015. 
Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από την ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. 
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ 25 χορωδίες και φωνητικά σύνολα πραγματοποίησαν εξαιρετικές καλλιτεχνικές εμφανίσεις και ενθουσίασαν το κοινό που επί έξι βράδια γέμισε το Βουλευτικό αποδεικνύοντας ενεργά την αγάπη του και τη στήριξή του στο φεστιβάλ που πλέον κατέστη θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου. 
 Σε μια εποχή όπου οι οικονομικές και οι κοινωνικές παράμετροι είναι εξαιρετικά δύσκολες, το φεστιβάλ πρόσφερε τη δική του αισιόδοξη προοπτική τόσο στα καλλιτεχνικά όσο και στα κοινωνικά δεδομένα. 
 Κατά το διάστημα των έξι ημερών, την πόλη του Ναυπλίου επισκέφθηκαν πάνω από 1500 χορωδοί , συνοδοί καθώς και φίλοι του χορωδιακού τραγουδιού και της μουσικής, δίνοντας μια σημαντική ώθηση στην τοπική αγορά σε έναν μήνα σχετικά χαμηλής τουριστικής κίνησης. 
Η ARTIVA θα συνεχίσει την προσπάθειά της να διοργανώνει καλλιτεχνικά γεγονότα που προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό. 
Επειδή όμως τίποτα δεν γίνεται από μόνο του και χωρίς συνεργασία η ARTIVA ευχαριστεί το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, την πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.ΑΤ αλλά και τους επαγγελματίες για την στήριξη και την βοήθεια που προσέφεραν για την πραγματοποίηση αυτού του φεστιβάλ. 
Επίσης, τα διοικητικά συμβούλια, τους μαέστρους, τους χορωδούς και τους μουσικούς που συμμετείχαν σε αυτό το εξαήμερο μελωδικό ταξίδι και χάρισαν στους θεατές – ακροατές μοναδικές μουσικές στιγμές. 
 Από σήμερα ζούμε στους ρυθμούς της προετοιμασίας του «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 3o Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ» που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2016 στο Ναύπλιο και θα έχει τόσο ελεύθερο όσο και διαγωνιστικό καλλιτεχνικό χαρακτήρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ