ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Νοσοκομείο Ναυπλίου - Προ των πυλών το black out (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 μ.μ. | | | |
 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου με μοναδικό θέμα την πολύ σοβαρή κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2015 μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.
Στην συνεδρίαση εκτός των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων συμμετείχαν ο βουλευτής Αργολίδας κ Γιάννης Γκιόλας, ο κ. Κωστακιώτης από την 6 ΥΠΕ, γιατροί, νοσηλευτικό, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και απλοί πολίτες.
 Να αναφέρουμε πως οι βουλευτές Ανδριανός και Μανιάτης απέστειλαν επιστολή καθώς βρισκονταν στην βουλή.
Όσοι πήραν τον λόγο περιέγραψαν με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό είναι εγκληματικά επικίνδυνη όπως αναφέρθηκε, ενώ αρκεί να μεταφέρουμε δύο παραδείγματα, όπως ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ζεστό νερό και ότι μέσα σε όλα τα άλλα το μισό νοσοκομείο δεν διαθέτει κλιματισμό.
 Επίσης αξίζει να σημειωθεί το παράδειγμα που έφερε ο γιατρός κ. Γκανάς για τα αμφιβόλου καταλληλότητας υλικά που προμηθεύεται το νοσοκομείο με χώρες παραγωγής που δεν διαθέτουν μηχανισμούς ελέγχου όπως μια βούρτσα (χειρουργείου) που επέδειξε με χώρα κατασκευής την Τουρκία.
Στην 4ωρη συνεδρίαση (από τις 6:30μ.μ. έως τις 10:30μ.μ) αποφασίσθηκε η έκδοση ψηφίσματος, συνάντηση με τον υπουργό υγείας μέσα σε μια εβδομάδα, εξεύρεση άμεσα λύσης από την 6η ΥΠΕ για τις εφημερίες των καρδιολόγων αλλά και κινητοποιήσεις με κλείσιμο αν χρειαστεί του νοσοκομείο τις επόμενες μέρες.
Δείτε παρακάτω κάποια αποσπάσματα από την συνεδρίαση του Δ.Σ και τι ανέφεραν οι άνθρωποι που ζουν την κατάσταση μέσα σε αυτό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ