ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ελλάς το μεγαλείο σου - Το δράμα των ΕΛ.ΤΑ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. |
Επιστολή νέου επιχειρηματια

Είμαι ένας νέος 24 ετών που είχα την βλακώδη ιδέα να επιχειρήσω να πουλήσω τοπικά προϊόντα του τόπου μου διαδικτυακά. ΄΄ Βλακώδη ΄΄ για δύο λόγους φυσικά. 

Ο πρώτος είναι ότι προσπάθησα να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου (βγάζοντας ένα χαρτζιλίκι, εξασφαλίζοντας μία υποτυπώδη ανεξαρτησία από τους γονείς μου) και γενικότερα κάτι καλό για την κοινωνία αφού το ξένο συνάλλαγμα έμπαινε στη χώρα του Capital Controls. 

Ο δεύτερος και κυριότερος είναι ότι στηρίχτηκα στη δημόσια επιχείρηση των ΕΛ.ΤΑ. τα οποία φυσικά προσφέρουν κοινωνικό αγαθό (σ’αυτό το σημείο γελάμε και κλαίμε). Η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ λοιπόν, θεώρησε σωστό να καταργήσει τους προπληρωμένους φακέλους προς στο εξωτερικό με αποτέλεσμα τα κόστη του μικρού ηλεκτρονικού μου μαγαζιού να πολλαπλασιαστούν με αποτέλεσμα φυσικά να σταματήσω να το λειτουργώ. 

Ότι έχτισα τους προηγούμενους μήνες ενάντια σε ένα απίστευτο ανταγωνισμό,τα ΕΛ.ΤΑ το γκρέμισαν σε μία ημέρα. Αυτή είναι η νεανική επιχειρηματικότητα που οι πολιτικοί σε κάθε τους ομιλία αναφέρουν και τονίζουν; Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσφέρουν τα ΕΛ.ΤΑ αυτό το κοινωνικό αγαθό; Αυτή είναι η ελπίδα που έρχεται;

Τουλάχιστον για μια φορά, αφήστε μας να το παλέψουμε πριν βουτήξουμε το κεφάλι μας στο βούρκο!

Μάνος Κ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ