ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ανδριανός: Οφείλουμε την αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη μας στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός μετά την δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου στο Ναύπλιο για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Τιμούμε σήμερα τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που εγγυώνται την ελευθερία, την ασφάλεια, την εθνική μας ακεραιότητα.

Ιδιαίτερα σήμερα, σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη συγκυρία για ολόκληρη την ευρύτερη γεωγραφική μας γειτονιά,οι Έλληνες αισθανόμαστε ασφαλείς σε μεγάλο βαθμό γιατί το ετοιμοπόλεμο των Ενόπλων μας Δυνάμεων, το ηθικό και το αίσθημα ευθύνης των στελεχών της είναι αδιαμφισβήτητα γνωστό και σεβαστό από όλους, φίλους και μη.

Οφείλουμε λοιπόν την αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη μας αυτή να την αποδεικνύουμε έμπρακτα και καθημερινά, με πρώτο βήμα την κατά προτεραιότητα επούλωση των συνεπειών που είχε η οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια στα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αλλά και την διασφάλιση όλων των υπόλοιπων προϋποθέσεων για την απρόσκοπτη επιτέλεση του καθήκοντος.

Μ' αυτές τις σκέψεις εύχομαι χρόνια πολλά στους Έλληνες στρατιωτικούς, με ασφάλεια”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ