ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Στην κορυφή της βαθμολογίας η Δόξα Ναυπλίου-Αγίου Αδριανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. | |
 Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε αποφασιστεί μεταξύ παιχτών και στελεχών της ομάδας της Δόξας Ναυπλίου Αγίου Αδριανού, πως η μόνη πρόθεση του Ανδρικού τμήματος για την σεζόν που θα ακολουθήσει είναι να παίξει καλό μπάσκετ δίχως άγχος για το αποτέλεσμα. 

Στόχος λοιπόν είναι να μπορέσουν να δεθούν οι νέοι παίχτες με τους παλιούς και να δημιουργηθεί ένας δυνατός κορμός για το μέλλον.

Παρόλα αυτά η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα της όμως μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το Σάββατο στις 15:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου η ΔΟΞΑ αντιμετώπισε το Λεωνίδιο το οποίο μετρούσε και αυτό μόλις μια ήττα στο καλεντάρι. Η ομάδα έχοντας ελλείψεις για ακόμη μια φορά, δοκίμασε αρκετά διαφορετικά σχήματα, προσπάθησε να τρέξει το γήπεδο και κάποιες φορές τα κατάφερε και άλλες όχι. Καθ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όμως υπήρχαν στιγμές που η ασυνεννοησία μεταξύ των παιχτών ήταν έντονη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να κρατήσει την μεγάλη διαφορά που έπιανε ανά διαστήματα όντας μονίμως εκνευρισμένη. Τελικό σκορ 59 – 48! 

Αγωνίστηκαν: Στεργίου, Αυγουστόπουλος 4, Μιχόπουλος Κ 3(1), Μιχόπουλος Μ 10(1), Μπαλάσκας Β 14(1), Μπαλάσκας Σ 19, Μαρλαγκούτσος 2, Βλασερός 3, Δωροβίνης, Κατσούρης Π 4, Μαλεβίτης.

-Ο αγώνας του Εφηβικού αναβλήθηκε


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ
1 ΔΟΞΑ 11
2 ΤΥΡΟΣ 10
3 ΑΡΙΣΤΕΑΣ 9
4 ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ 9
5 ΑΤΛΑΣ 9
6 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 8
7 ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 6
8 ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 5
9 ΚΙΒΕΡΙ 5

*ΔΟΞΑ,Τυρός και Αρχιμίδης δεν έχουν εκτίσει ακόμα το ρεπό τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ