ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου - Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολιτευση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 μ.μ. | |
 Ένταση δημιουργήθηκε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων το απόγευμα της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου στην συζήτηση του θέματος που αφορούσε την "Αναπροσαρμογή δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού έτους 2016 και εφεξής"
Η συνεδρίαση πραγματοποιηθηκε απουσία του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου καθώς έλειπε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το σοβαρό θέμα των απορριμμάτων και τον αντικατέστησε ο αντιδήμαρχος κ Μπαρού.
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος και όλοι οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης Δρούγκας και Πινάτσης δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν το θέμα καθώς θεωρούσαν απαράδεκτο ο Δήμος να προβαίνει εν μέσω κρίσης σε αυξήσεις δημοτικών τελών όσο και αν αυτές προβλέπουν την προστασία των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων.
Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο κ. Μπαρού, ενώ η συζήτηση του θέματος ήταν σε εξέλιξη και λίγο πριν την ψηφοφορία, εισηγήθηκε την αναβολή της ολοκλήρωσης της συζήτησης και την μεταφορά της σε επόμενη συνεδρίαση.
Ο κ . Γραμματικόπουλος έκανε λόγο για πραξικόπημα καθώς όπως ανέφερε, κάτι τέτοιο, εν μέσω μιας συζήτησης που έχει ξεκινήσει, δεν έχει ξανά συμβεί και κατηγόρησε την δημοτική αρχή πως αντιλήφθηκε αργά πως δεν είχε τον απαραίτητο αριθμό συμβούλων (έλειπαν πέντε) για να υπερψηφίσει το θέμα, ενώ στην αρχή της συνεδρίασης όταν πρότεινε ο ίδιος την αναβολή της συζήτησης για να είναι παρών και ο Δημαρχος, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, αυτή απορρίφθηκε από το προεδρείο.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου καταγγέλλοντας την διαδικασία εν μέσω έντασης μεταξύ του κ. Βασιλόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μπούκουρη και του κ Μπαρού. Ο κ Μπαρού τόνισε πως "ειναι συνηθισμένη πρακτική όταν προκύπτουν νέα δεδομένα σε μια συζήτηση αυτή να αναβάλλεται, έχουμε δεκάδες φορές αναβάλλει συζητήσεις για αυτό τον λόγο".

Δείτε παρακάτω σε βίντεο την στιγμή της έντασης μετά την δευτερολογία του κ. Καχριμάνη που ηταν και εισηγητής του θέματος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ