ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Π. Κοκκινόπουλος: Το Δημόσιο Νοσοκομείο και η δωρεάν περίθαλψη είναι τα δικά μας προαπαιτούμενα !!! (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. | | |
Καμμιά διαμαρτυρία δεν είναι ουσιαστική και επιβεβλημένη εάν δεν πληρεί δύο βασικούς όρους :
1ος. Την σοβαρότητα των αιτημάτων
2ος. Την καθολική συμμετοχή των διαμαρτυρομένων.

Και εν προκειμένω, κανείς δεν αμφισβητει, όσον αφορά τον 1ον όρο, τη σοβαρότητα του θέματος που λέγεται Νοσ. μείο Ναυπλίου. Η υγεία των πολιτών δεν είναι πρόίόν διαπραγμάτευσης, δεν είναι κάν θέμα συζήτησης, ούτε ακόμα, μιά έκπτωση στα προαπετούμενα των ευρωπάίκων εντολών. Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

 Το Δημόσιο Νοσοκομείο και η δωρεάν περίθαλψη είναι τα δικά μας προαπαιτούμενα !!! Οι δικές μας κόκκινες γραμμές !!!

Όσον αφορά τον 2ον όρο μιας διαμαρτυρίας, θεωρώ ότι μια πολυπληθής συμμετοχή εξασφαλίζει την επιτυχία των αιτημάτων. Άς αντιληφθούμε όλοι μας ότι ο αγώνας αυτός, η κινηματοποίηση αυτή, δεν είναι μια κομματική απαίτηση κάποιων, ούτε ένας δημοτικός παραταξιακός ελιγμός προσώπων. Είναι μια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των Δημοτών !!!

Εάν μια απεργία χαρακτηρίζεται, ενδεχομένως, από κάποιο κομματικό προσεταιρισμό, η εν λόγω διαμαρτυρία, χωρίς να χάνει την πολιτική της διάσταση, είναι και πρέπει να είναι μια ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

Οι πολίτες, λοιπόν, εάν ενδιαφέρονται για τη διατήρηση του δικού τους νοσοκομείου, σαν ικανή θεραπευτική μονάδα στη πόλη τους, με ασφαλή και ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών προς αυτούς, με τη παρουσία ιατρικού, παράίατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού, τεχνολόγων,διοικητικών υπαλλήλων και κυρίως μιας διοίκησης που δεν θα εξυπηρετεί εντλές άνωθεν, αλλά τις αάγκες των ασθενών, ΟΦΕΙΛΟΥΝ , να δώσουν το παρόν τους.

Καμμιά απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει αξία, εάν δεν επικυρώνεται από τους Δημότες του !!! Και εν προκειμένω, η επικύρωση, σημαίνει, ΣΥΜΕΤΟΧΗ !!!

Χωρίς ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.... ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!


ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ( ΑΥ.Ρ.Α )
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ