ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Παμπελοποννησιακό Παναγροτικό συλλαλητήριο στον Ισθμό της Κορίνθου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:00:00 μ.μ. | | | |
 Η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και καλεί τους εργαζόμενους του νομού να συμμετέχουν μαζικά στο παμπελοποννησιακό παναγροτικό συλλαλητήριο που οργανώνει η Επιτροπή Μπλόκων Πελοποννήσου στον Ισθμό της Κορίνθου το Σάββατο 14 Νοέμβρη στις 12:00 το μεσημέρι.
Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι κοινός αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης και των αυτοαπασχολούμενων. Οι εργατοϋπάλληλοι η μικρομεσαία αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να αναπτύξουμε κοινούς στόχους και αλληλεγγύη. Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή, είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που έρχεται να αποτελειώσει τη βρώμικη δουλειά των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η πολιτική που τσακίζει την κοινωνική ασφάλιση, τα εργατικά δικαιώματα, τους μισθούς και τις συντάξεις. Η πολιτική που θέλει να ξεκληρίσει τη μικρομεσαία αγροτιά προς όφελος των μονοπωλίων και των μεγαλοαγροτών.

Όλοι μαζί εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, νεολαία μπορούμε να δυναμώσουμε τη δική μας λαϊκή συμμαχία για να ανατρέψουμε αυτή την βαρβαρότητα και να παλέψουμε για μια οικονομία που στο στόχαστρο της θα έχει την ικανοποίηση όλων των αναγκών του λαού, που θα απαλλαγούμε από το ζυγό, την εξουσία των μονοπωλίων και της ΕΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στις 12:00

Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ